Kaksi lasta pelaa jalkapalloa.

VJS perustaa uusia joukkueita 2018-syntyneille

Vantaan Jalkapalloseura perustaa 2018-syntyneille uusia jalkapallojoukkueita. U6-joukkueiden toiminta alkaa viikolla 17 huhtikuussa.

U6-ikäluokan joukkueet ovat sekajoukkueita, joihin ovat tervetulleita kaikki sukupuolesta riippumatta. Joukkueita perustetaan Vantaankosken ja Myyrmäen alueelle. 

Näin pääset mukaan

Kaikki pelaajat ovat tervetulleita katsomaan ja kokeilemaan, mitä jalkapallon pelaaminen meillä on. Toimintaan voi tulla tutustumaan maksutta kahden viikon ajan. Haluamasi joukkueen mukaan voit ilmoittautua alta.

Varusteiksi tarvitaan nappulakengät (lenkkarit käyvät aluksi), verryttelyasu tai vastaava sekä pallo (koko 3). Kun joukkue on saanut toimihenkilöt valituiksi ja näin ollen oman toimintayksikön pyörimään, joukkue hankkii yhdessä pelaajille yhtenäiset treenivarusteet. 

Harjoitukset

Joukkueet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. 

Vantaankoski harjoitukset:

  • Tiistaisin Aktia Areenalla klo 17.30–18.30 ja torstaisin Aktia Areenalla klo 18.00–19.00 (Ensimmäinen tapahtuma 23.4. tiistaina) 
  • Aktia Areenan osoite on Martinkyläntie 1, 01670 Vantaa
  • Harjoitusten kokoontumispaikka on Aktia Areenan alasisäänkäynnin läheisyydessä hallin sisäpuolella.

Myyrmäki harjoitukset:

  • Maanantaisin VJS-kentällä klo 18.00–19.00 ja torstaisin Aktia Areenalla klo 18.00–19.00 (Ensimmäinen tapahtuma 22.4. maanantaina) 
  • VJS-kentän osoite on Putouspolku 1, 01600 Vantaa
  • Harjoitusten kokoontumispaikka on kentän reunalla uimahallin päädyssä.

Valmennus ja maksut

Joukkueiden vastuuvalmentajana toimii seuran lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkö Jarno Taiha

Toimiva jalkapallojoukkue tarvitsee myös vapaaehtoisia toimihenkilöitä, jotka ovat tärkeässä roolissa laadukkaan toiminnan takaamisessa. Vanhempien joukosta valitaan joukkueille joukkueenjohtaja, vanhempivalmentajat, huoltajat ja muut tärkeät roolit. Tule ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan vapaaehtoiseksi. 

Kustannukset pidetään kohtuullisina. Aloittavan ikäluokan seuran jäsenmaksu on 17,50 euroa kaudelta. Tämän lisäksi joukkueissa on kuukausimaksu 50 e/kk. 

Lisätiedot:

Jarno Taiha
 +358451356639
 jarno.taiha@vanha.vjs.fi
Lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkö

Tästä pääset ikäluokan omille sivuille