Kun saavut kotiotteluun

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti Myyrmäen Jalkapallostadionille tapahtuu porteista stadionalueen kaakkoiskulmasta Myyrmäki-hallin ja lähiliikunta-alueen välistä.

Sisäänkäynnillä on lipunmyyntipisteet, joista myös noudetaan lipunmyyntiin noudettavaksi toimitetut pääsyliput. Suuremmissa tapahtumissa on omat pisteet lipunmyynnille ja noudettaville lipuille, jotka on merkitty kyltein.

Sisäänkäynnillä suoritetaan turvatarkistuksia.

Sisäänkäynti aukeaa viimeistään tuntia ennen ottelun alkamista.

 

VJS-pelaajat & toimihenkilöt

Vantaan Jalkapalloseuran pelaajilla ja toimihenkilöillä on maksuton sisäänpääsy edustusjoukkueiden ottelutapahtumiin esittämällä sisäänkäynnillä kuvallinen myClub-jäsenkortti kulunvalvojille. Lisäksi henkilön on mahdollisuuksien mukaan pukeuduttava VJS:n Nike-seuravaatteisiin.

Pysäköinti & julkiset yhteydet

Pysäköintitilaa autoille löytyy Sekä Myyrmäki-hallin pysäköintialueelta Raappavuorentien varrelta, että Energia Areenan pysäköintialueelta Rajatorpantien varrelta. Molemmista on lyhyt kävelymatka stadionille. Molemmilla pysäköintialueilla on 4 tunnin rajoitettu pysäköinti.

Saapuminen stadionille polkupyörällä ja kävellen on todella yksinkertaista. Polkupyörien pysäköinti on mahdollista liikuntapuiston alueella. Huomioithan pelastusväylät.

Julkisen liikenteen yhteydet stadionille ovat niin ikään hyvät. Useampi linja-autolinja liikennöi sekä Raappavuorentietä että Rajatorpantietä, minkä lisäksi Myyrmäen asemalta on stadionille noin 15 minuutin kävelymatka. Löydät parhaimmat julkisen liikenteen reitit stadionille HSL:n reittioppaan avulla. Myyrmäen jalkapallostadion sijaitsee matkustusvyöhykkeellä B.

Stadionin osoite on Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa.

Jokaisessa VJS:n edustusjoukkueen ottelussa on stadionilla kioski, josta voit ostaa matsieväitä. Kioskimyynnin tuotto käytetään seuratoiminnan hyväksi.

Lisäksi useimmissa otteluissa on avoinna myös anniskelukatsomo, josta voi otteluevääksi ostaa alkoholijuomia ottelua samalla katsomosta seuraten.

Anniskelukatsomon alueella on 18 vuoden ikäraja, jota valvotaan katsomon sisäänkäynnillä.

VJS:n kotiotteluissa maksuvälineinä käyvät myyntipisteittäin seuraavat vaihdoehdot:

Lipunmyynti
Käteinen
Debit/Credit kortti
Smartum, ePassi, Edenred-sovellukset
MobilePay

Anniskelualue
Käteinen
Debit/Credit kortti
MobilePay

Muut myyntipisteet
Käteinen
Debit/Credit kortti
MobilePay

 1. Jalkapallo-ottelu on kokoontumislain mukaan yleisötilaisuus, jonka järjestyksestä ja turvallisuudesta vastaa ottelun järjestäjä.
 2. Jalkapallo-ottelun järjestäjä vastaa pelaajien, joukkueiden taustahenkilöiden, erotuomariston, katsojien, toimitsijoiden sekä median edustajien turvallisuudesta.
 3. Jalkapallo-ottelun järjestäjällä on vastuuvakuutus ottelutapahtumalle.
 4. Ottelutapahtuman turvallisuuden ja viihtyvyyden vuoksi sisääntuloporteilla suoritetaan turvatarkastuksia, joista on tiedotettu ennakkoon Jalkapalloliigan ja seurojen nettisivuilla, porteille asetetuissa ohjetauluissa sekä pääsylipuissa.
 5. Jalkapallo-otteluun ei saa Suomen lain eikä Palloliiton jalkapallo-otteluiden turvallisuusmääräysten mukaan tuoda vaarallisia esineitä, aineita tai päihteitä kuten
  • alkoholia, huumeita tms.
  • ampuma-, terä- tai lyömäaseita
  • räjähdysaineita, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja tai savuja
  • rasistisia, poliittisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja
  • muita sellaisia esineitä (esim. kaikenlaiset pullot) tai aineita, joilla voidaan uhata toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle
 6. Jalkapallo-otteluun ei saa päästää henkilöä,
  • joka on häiritsevästi päihtynyt
  • jonka voidaan olettaa muutoin aiheuttavan häiriötä tai vaarantavan turvallisuutta tai jonka hallusta sisääntulotarkastusten yhteydessä tavataan kohdassa 5. mainittuja esineitä tai aineita
  • jonka aikaisemman käytöksen perusteella on syytä epäillä vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta
 7. Kaikenlainen rasismi tai rasistinen käyttäytyminen samoin kuin herjaava, loukkaava taikka selkeästi epäasiallinen huutelu on kiellettyä.
 8. Kaikenlaisten esineiden heittäminen katsomoista kentälle on kiellettyä.
 9. Kentällemeno katsomoista ilman asianmukaista lupaa on ottelutapahtuman aikana kiellettyä.
 10. Näiden ohjeiden laiminlyönti taikka noudattamatta jättäminen voi estää sisäänpääsyn tai johtaa ottelutapahtumasta poistamiseen.