6-11-vuotiaat (LUV)

U6-, U7-, U8-, U9-, U10- ja U11-joukkueemme ovat joukkuetoimintamme ensimmäinen vaihe, jossa joukkueet harjoittelevat säännöllisesti 2-4 kertaa viikossa seuramme erinomaisissa olosuhteissa ja pelaavat säännöllisesti vuoden ympäri harjoitusotteluita, sarjaotteluita ja turnauksia. Ikävaihetta kutsutaan seurassamme Lapsiurheiluvaiheeksi (LUV).

U6-U7 ikäluokkien joukkuetoiminnassa tyttöjen harjoitus- ja peliryhmät kootaan VJS/Myyrmäki-joukkueiden alle, jossa tytöt harjoittelevat ja pelaavat omina peliryhminään. Läheinen yhteistyö poikajoukkueiden kanssa kuitenkin mahdollistaa tyttöjen harjoittelemisen ja pelaamisen yhdessä poikien kanssa. Tyttöpelaajien määrän kasvaessa tytöistä muodostetaan omat joukkueet vanhemmissa ikäluokissa (kaudella 2023-2024 U8-ikäluokasta lähtien).

Toimintaan voi ympäri vuoden tulla kokeilemaan kahdeksi viikoksi kuluitta ja sitoumuksetta.

U10-ikäluokasta lähtien poikien osalta on kolmen tason toimintaa:

Huipulle tähtäävät kilpajoukkueet VJS/1:t harjoittelevat monipuolisesti joukkue- ja yksilötasolla ja panostavat sekä menestykseen että pelaajakehitykseen tavoitellen kansallista kärkitasoa.

Kilpatason VJS/Punaisten joukkueiden toiminta on tarkoitettu motivoituneille ja kehityshaluisille pelaajille. Joukkueen tavoitteena on kilpailla ja menestyä alueellisesti sekä auttaa pelaajia kehittymään kohti ykkösjoukkuetta. Joukkue tekee yhteistyötä oman ikäluokan ykkösjoukkueen kanssa.

Perustason joukkueet VJS/Valkoiset harjoittelevat säännöllisesti seuramme erinomaisissa olosuhteissa ja osallistuvat kilpailutoimintaan vuoden ympäri.

Lisätiedot

Jarno Taiha
Valmennuspäällikkö, lapsiurheiluvaihe
+358 40 483 7556
jarno.taiha@vjs.fi