U6 (2018-syntyneet)

JOUKKUEET

Ikäluokan joukkueet ovat sekajoukkueita, joihin ovat tervetulleita kaikki sukupuolesta riippumatta. Joukkueita perustetaan Vantaankosken ja Myyrmäen alueelle. 

NÄIN PÄÄSET MUKAAN

Kaikki pelaajat ovat tervetulleita katsomaan ja kokeilemaan, mitä jalkapallon pelaaminen meillä on. Toimintaan voi tulla tutustumaan maksutta kahden viikon ajan. Pääset ilmoittautumaan haluamasi joukkueen mukaan alta.

VARUSTEET

Varusteiksi tarvitaan nappulakengät (lenkkarit käyvät aluksi), verryttelyasu tai vastaava sekä pallo (koko 3). Kun joukkue on saanut toimihenkilöt valituiksi ja näin ollen oman toimintayksikön pyörimään, joukkue hankkii yhdessä pelaajille yhtenäiset treenivarusteet. 

HARJOITUKSET

Joukkueet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. 

Vantaankoski harjoitukset:

  • Tiistaisin Aktia Areenalla klo 17.30–18.30 ja torstaisin Aktia Areenalla klo 18.00–19.00 (Ensimmäinen tapahtuma 23.4. tiistaina) 
  • Aktia Areenan osoite on Martinkyläntie 1, 01670 Vantaa
  • Harjoitusten kokoontumispaikka on Aktia Areenan alasisäänkäynnin läheisyydessä hallin sisäpuolella.

 

Myyrmäki harjoitukset:

  • Maanantaisin VJS-kentällä klo 18.00–19.00 ja torstaisin Aktia Areenalla klo 18.00–19.00 (Ensimmäinen tapahtuma 22.4. maanantaina) 
  • VJS-kentän osoite on Putouspolku 1, 01600 Vantaa
  • Harjoitusten kokoontumispaikka on kentän reunalla uimahallin päädyssä.

 

Valmennus ja toimihenkilöt 

Joukkueiden vastuuvalmentajana toimii seuran lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkö Jarno Taiha. 

Toimiva jalkapallojoukkue tarvitsee myös vapaaehtoisia toimihenkilöitä, jotka ovat tärkeässä roolissa laadukkaan toiminnan takaamisessa. Vanhempien joukosta valitaan joukkueille joukkueenjohtaja, vanhempivalmentajat, huoltajat ja muut tärkeät roolit. Tule ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan vapaaehtoiseksi. 

Harrastusmaksut 

Kustannukset pidetään kohtuullisina. Aloittavan ikäluokan seuran jäsenmaksu on 17,50 euroa kaudelta. Tämän lisäksi joukkueissa on kuukausimaksu 50 e/kk. 

Lisätiedot

Jarno Taiha
Valmennuspäällikkö, lapsiurheiluvaihe
+358 45 135 6639
jarno.taiha@vjs.fi