VJS perustaa alumniverkoston – Etuja ja tapahtumia yhteisölle

VJS alumniverkosto on uusi täysi-ikäisten entisten VJS:läisten yhteisö, jolle tarjotaan tapahtumia ja etuja, joita ei muutoin ole mahdollista saavuttaa. Verkoston ajatuksena on yhdistää vanhoja pelikavereita ja luoda uusia tuttavuuksia sekä tuoda seura jälleen lähemmäksi entisiä jäseniämme.

Seura on yhtä kuin jäsenistönsä ja jäsenemme nyt sekä menneisyydessä ovat tehteen Vantaan Jalkapalloseurasta sen, mitä se on tänä päivänä; yhden Suomen suurimmista jalkapalloseuroista, jonka arvo yhteiskunnalle on 16 miljoonaa euroa.

Haluamme osoittaa arvostuksemme vanhoille seuraihmisillemme ja koota heidät taas yhteen jalkapallon ja sen oheistoimintojen pariin.

Emme odota alumneiltamme mitään, haluamme yksinkertaisesti tarjota heille kanavan palata takaisin tärkeän seuransa lähelle.

– Alumnitoiminnan tavoitteena on tehdä VJS jälleen merkitykselliseksi vanhoille yhteisömme jäsenille. Haluamme tuoda heidän vanhan, meidän nykyisemme, yhteisönsä lähemmäksi ja taas merkitseväksi, taustoittaa seuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Kutsu alumniverkostolle: VJS 50 vuotta – seurajuhla ja kutsuvierastilaisuus alumneille 20.8.

Alumniverkoston toiminta käynnistyy heille suunnatulla kutsuvierastilaisuudella seuran 50-vuotisjuhlassa lauantaina 20.8. Kutsuvierastilaisuus järjestetään VJS-SalPa -ottelun alla ja yhteydessä Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Kutsuvierastilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki alumniverkostoon 7.8. mennessä ilmoittautuneet ja ilmoittautumisen yhteydessä tilaisuuteen ilmoittautuneet.

Tilaisuudessa kerromme tiiviisti seuran toiminnasta tänä päivänä, sekä jaamme kaikille läsnäolijoille loppukauden kausikortit VJS:n edustusjoukkueiden kotiotteluihin.

Tarjolla tilaisuudessa on pientä purtavaa sekä juotavaa. Lisätietoja ilmoittautuneille toimitetaan ilmoittautumisen päätyttyä.

Alumniverkostolle etuja ja tapahtumia eksklusiivisesti

Liittymällä seuran alumniverkostoon et sitoudu vielä mihinkään.

Alumniverkosto on seuralle viestinnällinen kanava, jossa viestimme eduista ja tapahtumista, joita tarjoamme ja järjestämme alumniverkostolle.

Etuina alumneille on mm. seuran edustusjoukkueiden kausikorttien ennakkotilausmahdollisuus edullisimpaan tarjottuun hintaan, sekä yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa toteutetut kampanjat, joita tulemme järjestämään.

Järjestämme alumneille vuosittain ainakin yhden kutsuvierastilaisuuden edustusjoukkueiden otteluiden yhteyteen, minkä lisäksi kuulemme mielellämme verkostomme ajatuksia tapahtumatoiminnan laajentamisesta.

Olemme myös erittäin kiinnostuneita tarjoamaan alumneillemme mahdollisuuksia palata, muodossa tai toisessa, seuramme toimintaan – ovemme ovat aina avoimet hyville tyypeille ja ideoille!

Alumniksi voi liittyä täysi-ikäinen, vähintään kolme vuotta seurassa toiminut

Alumniksi liittyminen on maksutonta.

Alumniksi voi liittyä vähintään kolmen vuoden ajan seurassa, lapsena tai aikuisena, pelaajana, toimihenkilönä tai muussa joukkue- tai seuraroolissa toiminut täysi-ikäinen henkilö.

Alumnina liityt alumnien uutiskirjeen postituslistalle, jossa kerromme alumnitoiminnasta ja -eduista ajankohtaisesti. Uutiskirjeitä lähetämme muutamia kertoja vuodessa.

Alumniksi liittyminen (ja 20.8. kutsuvierastilaisuuteen ilmoittautuminen 7.8. mennessä) tapahtuu verkkolomakkeella.

Seuran nykyiset pelaajajäsenet eivät voi liittyä alumnitoimintaan, vaan heille järjestämme omaa toimintaa ja etuja muun toiminnan yhteydessä.

Seuran nykyiset toimihenkilöjäsenet ja työntekijät, joilla on, vähintään kolmen vuoden historia seurassa voivat sen sijaan liittyä alumniverkostoon.