VJS:n D-tytöt lähtivät hakemaan kansainvälisiä ja kovatasoisia pelejä Tukholmasta. Samalla joukkueen joukkuehenkeä parannetaan entisestään monipuolisella ohjelmalla, joka sisältää niin urheilijana kasvamista kuin hauskanpitoakin.

kk
Joukkuekuvassa VJS ja AIK
  • Meille kovat kansainväliset pelit ovat tärkeitä monestakin syystä. Toisaalta kovissa peleissä, kuten tänään AIK:ta vastaan saamme kokemuksen täysin uudella tasolla olevasta pelitemposta ja toisaalta tämmöisissä pelissä on ihan erilainen tunnelma, kun vastassa on ulkomaalainen joukkue, kommentoi joukkueen valmentaja Veli-Matti Yli-Rinne

Ottelun alku olikin vaikea, sillä AIK prässäsi kovaa ja joukkueen taitotaso oli niin korkealla, että hyökkäykset olivat pitkien ja nopeiden välistä ilotulitusta. Ensimmäinen 25 minuutin ”puoliaika” päättyikin ruotsalaisten ansaittuun 3-0 tilanteeseen.

Alkushokista selvinneet VJS-pelaajat saivat pelinsä järjestykseen jo ensimmäisen puoliajan loppupuolella ja ottelu kääntyi tasaisemmaksi. Loput kaksi puoliaikaa päättyivät molemmat 1-1 ja koko ottelu näin 5-2.

• Nopeasti joukkue oppi uuden vauhdin pelata ja sopeutui kovaan tempoon. Näin kovavauhtisia pelejä kun saisi viikosta toiseen, toivoi joukkueen toinen valmentaja Jonatan Holmlund

Matka jatkuu kohti seuraavaa ottelua, johon valmistaudutaan edellisestä ottelusta kerätyllä videoaineistolla. Samalla matkan aikana on etsitty uusia tavoitteita joukkueen harjoittelutoiminnan edelleen kehittämiseen.

• Yhteishengen ja yhdessä toimintamme kehittäminen on tärkeintä antia matkallamme valmentajan näkökulmasta. Pelien lisäksi pelaajille taas Hollister-kauppa ja Grönalund sekä laivamatkat on sitä matkan parasta puolta, kuvailee Yli-Rinne joukkueen tunnelmia.

VJS kohtaa tänään toisen tukholmalaisseuran Boo FF-joukkueen, joka pudotti VJS:n edellisessä kansainvälisessä turnauksessa pronssiotteluun.