Kuva: Jyri Sulander

VJS puhtaaseen voittoon liigajoukkue Gnistanista – miesten Suomen Cup jatkuu

Tällä viikolla koettiin ainutlaatuisia ja historiallisia hetkiä, kun miesten edustusjoukkue voitti Suomen Cupin 4. kierroksella vastaan tulleen Veikkausliigajoukkue IF Gnistanin numeroin 3-0 (0-0).

Keskiviikko 8.5. jää varmasti kaikkien VJS:läisten mieliin. Miesten edustusjoukkue kohtasi Suomen Cupissa liiganousija IF Gnistanin kotikentällä MUP Stadionilla, ja kotijoukkue suorastaan putsasi pöydän selkeällä 3-0-voitolla (0-0).

Ensimmäinen puoliaika meni vahvassa Gnistanin painostuksessa sekä VJS:n nopeissa vastahyökkäyksissä. Molemmat maalit pysyivät kuitenkin puhtaina ja puoliajalle mentiin tilanteessa 0-0.

VJS vaihtoi uuden vaihteen silmään toisen puoliajan alun jälkeen, ja 70. peliminuutilla työ tuotti tulosta. Täksi kaudeksi VJS:ään siirtynyt Patrik Ahonen sijoitti pallon verkkoon ensin, Kevin Nurmi laukoi tilanteeksi 2-0 seitsemän minuuttia myöhemmin ja parivaljakko iski loppunumeroiksi 3-0 86. peliminuutilla.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi luotsasi joukkueen Suomen Cupissa jälleen eteenpäin. Kuva: Jyri Sulander

– Ihan loistavat fiilikset, ansaittiin voitto. Oltiin hyviä ja liigajengi lauluun. Next, joukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark kommentoi pelin jälkeen tunnelmiaan.

MUP Stadionin tunnelma oli koko illan ajan unohtumaton ja yleisö antoi kaiken tukensa kotijoukkueelle. Kiitos jokaiselle kannattajalle, joka eli pelin joka sekunnissa mukana!

Seuraava Suomen Cupin kierros käydään kesäkuun puolessa välissä. Otteluparien arvonta suoritetaan näillä näkymin viikolla 20.