VJS-joukkueilla vahva viikko – PU15 kaatoi HJK:n

Viime viikonloppu ja tämän viikon alku oli vahva esitys VJS-joukkueilta laajalla rintamalla. Tulevana viikonloppuna on luvassa taas runsas kattaus VJS-otteluita, myös kotikentällä.

Onnistuneen viikonlopun aloittivat U16 pojat, jotka murskasivat PU17 Ykkösessä EsPa/HooGee yhdistelmäjoukkueen lukemin 6-1. Olli Saksinen ja Vekka Lammi iskivät molemmat kaksi maalia ja Amos Avidan sekä Eeti Arvonen maalasivat kertaalleen. VJS/2 nimellä PU17 Ykköstä pelaava joukkue on kolmen kierroksen jälkeen sarjassa neljäntenä (2-0-1).

PU14/1 kävi avaamassa P14 Ykkösen sarjansa vierailulla Lappeenrannassa PEPO:n vieraana ja toivat tulijaisina Vantaalle kolme pistettä 3-1 vierasvoitolla. Joukkueen maaleista vastasivat kahdesti maalannut Eemil Kaarela sekä kertaalleen osunut Dion Zaberxha.

PU14/1 edusti tyylikkäänä Lappeenrannassa ja toi kotiin kolme pistettä 3-1 voitolla PEPO:sta.

Myös PU12 oli vahva kolmannessa sarjaottelussaan ikäluokan Ykkösessä kaataen runsasmaalisessa ottelussa EIF/VNFA yhdistelmäjoukkueen lukemin 6-3. Kotijoukkueen Denis Zaberxha teki hattutempun, Aaro Sipola kaksi maalia ja Eeli Rauttu yhden. Joukkue on sarjassaan kolmantena (2-0-1).

TU14 avasi lauantaina sarjansa T14 Ykkösessä niukalla 0-1 tappiolla NJS:n vieraana ja PU20/1 jatkoi vahvoja otteitaan SM-karsintasarjassa sunnuntaina, nousten sarjakärkeen 2-0 voitolla Gnistanista. VJS:n maaleista vastasivat Logan Vigdorov ja Mikko Koivumäki.

PU15 kaatoi HJK:n

Viikonlopun kovimmasta suorituksesta vastasi kenties PU15/1, joka kaatoi lauantaina Etelä Liigassa HJK:n maali-ilottelussa lukemin 6-4.

Lukemiin 4-4 saakka ottelu eteni joukkueiden maalatessa vuorotellen, HJK:n ensin siirtyessä 1-0 johtoon ottelun 10. minuutilla, minkä VJS:n Sami Rami kuittasi vain kahta minuuttia myöhemmin. 17. minuutilla HJK siirtyi jälleen johtoon, minkä taas VJS kuittasi 20. minuutilla Niilo Sirenin maalilla käynnistäen hurjan kuusiminuuttisen.

Matias Huhtala siirsi VJS:n ensi kertaa johtoon ottelun 23. minuutilla vain HJK:n kuitatakseen sen taas 24. minuutilla. Hurjan kuusiminuuttisen päätteeksi Endrit Malaj siirsi vielä VJS:n 4-3 johtoon. Johto ei kuitenkaan kestänyt ensimmäisen puoliajan loppuun HJK:n tasoittaessa ottelun viimeistä kertaa ottelun 37. minuutilla.

Toisella puoliajalla maaleja teki kuitenkin enää kotijoukkue; ensin Malaj maalasi toisen maalinsa 59. minuutilla ja Levin Laas viimeisteli ottelun loppulukemiksi VJS:n 6-4 voittolukemat ottelun 65. minuutilla.

VJS:n vastuuvalmentjaa Petri Hyrkkänen oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa suoritukseen:

Vauhdikas ja viihdyttävä ottelu ja paljon hyviä pelaajia molemmilla puolilla. Maaleja tuli nopeassa syklissä puolin ja toisin 1.jaksolla. Iso hatunnosto pelaajille, jotka pitivät päänsä kylmänä ja korkean pelaamisen tason kokoajan ja käänsivät tasaisen pelin lopulta voitoksi. 1.kierroksen karvaan Tips tappion jälkeen tiukan HJK-pelin voitto osoittaa meidän pelaajien vahvan henkisen kantin.

PU15 valmistautui vakavana HJK:n kaatoon.

Miehet jatkoon Suomen Cupissa

Myös miesten edustusjoukkue avasi kilpailullisten otteluidensa kauden alkuviikosta maanantaina 27.3. kohdatessaan Suomen Cupin 1. kierroksella Gnistanin M35-ikämiesten joukkueen.

Gnistanin joukkue oli varsin nimivahva, muiden muassa Veikkausliiga-kokemusta varsin tuoreeltaan hankkineiden Jukka Halmeen, Pekka Sihvolan ja Otto-Pekka Jurvaisen löytyessä vastustajien avauskokoonpanosta. Gnistanin kapteeninnauhaa kantoi MYPA-legenda Miikka Multaharju.

Menneet meriitit eivät kuitenkaan Oulunkylän lumisessa illassa merkinneet mitään VJS:n takoessa taululle voittolukemat 5-0. VJS:n maaleista vastasivat Karim Jmaali (2), Joni Merinen, Juuso Heinonen ja Samu Hyvärinen.

Oulunkylässä pelattiin talvisissa olosuhteissa

Miehet kohtaavat Suomen Cupin seuraavalla kierroksella Nelosessa pelaavan FC POHU:n. Ottelu pelataan sunnuntaina 2.4. Talin jalkapallohallissa.

Tulevana viikonloppuna taas useita VJS-otteluita – Tervetuloa katsomoon!

Tulevana lauantaina 1.4. tulessa on taas liuta VJS-joukkueita. Kotiotteluita on tarjolla seuraavasti:

14:00 VJS-FC Espoo, P12 Ykkönen (Aktia Areena)
16:00 VJS-FC Honka, P13 Ykkönen (Aktia Areena)
18:00 VJS-KuPS, PU20 SM-karsintasarja (Aktia Areena)
20:00 VJS/Valkoinen-Atlantis FC/2, P20 Kakkonen (Aktia Areena)