VJS ja Rantalainen yhteistyöhön – Vastuullinen taloushallinto seuran turvana

Vantaan Jalkapalloseura ja Rantalainen ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyökumppanuuden, joka syventää osapuolten kiinteää yhteistyötä entisestään. Yhteistyön pohjana ovat yhteiset arvot, sekä hyvät kokemukset toiminnallisesta yhteistyöstä seuran taloushallinnonprosessien uudistamisessa.

Olemme uudistaneet seuran taloushallinnon mallit hyvässä yhteistyössä Rantalaisen kanssa ja nyt pääsemme syventämään yhteistyötä entisestään. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Rantalaisen tarjoamiin palveluihin, sekä saamaamme tukeen seuran hallinnon kehittämisessä, kiittelee Vantaan Jalkapalloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Toimiva taloushallinnon malli, laadukkaat ohjelmistot ja saumaton yhteistyö urheiluseuran toimintaympäristön erityispiirteet tuntevan tilitoimiston kanssa ovat Bruunin mukaan modernin seuratyön kulmakivi.

Olemme innoissamme päästessämme syventämään hyvää yhteistyötämme Vantaan Jalkapalloseuran kanssa. Seuran vastuullinen toiminta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin on tehnyt meihin suuren vaikutuksen. Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla kumppanina mukana rakentamassa laadukasta seuratoimintaa ja mahdollistamassa sen myötä liikunnan iloa niin jalkapalloharrastajille kuin tavoitteellisemmillekin pelaajille, kertoo Rantalaisen asiakkuusjohtaja Laura Iivonen.

Tilitoimisto Rantalainen Oy

Rantalainen on Suomen suurin tilitoimisto, ja tarjoaa palveluitaan yli 1200 asiantuntijan voimin yli 60 paikkakunnalla. Rantalaisella on vahva kokemus ja jalansija suomalaisten urheiluseurojen ja lajiliittojen talous- ja palkkahallinnossa. https://www.rantalainen.fi/

Lisätiedot:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja, Vantaan Jalkapalloseura
040 0529036
janne.bruun@vjs.fi

Laura Iivonen
Asiakkuusjohtaja, Rantalainen Oy
040 563 6769
laura.iivonen@rantalainen.fi