VJS/2 pelaa Suomen Cupissa liiganousija Gnistania vastaan

Huomenna tiistaina 16.4. Myyrmäessä pelataan huippuottelu, kun täksi kaudeksi historiallisesti Veikkausliigaan noussut IF Gnistan saapuu miesten VJS/2-joukkueen vieraaksi Suomen Cupin kolmannen kierroksen otteluun.

VJS/2 on pelannut tällä kaudella voitokkaasti jo kaksi Suomen Cupin ottelua. Ensimmäinen ottelu Vitosen FC Spitalia vastaan päättyi 1–2-voittoon ja viime viikolla käyty ottelu Kolmosen HooGeeta vastaan päättyi 4–8-voittoon. IF Gnistan sen sijaan aloittaa Suomen Cup taipaleensa VJS:ää vastaan.

– Tämä on loistava peli meille. Jokaisen pelaajan unelma on pelata joko parhaita vastaan tai heidän kanssaan, joten se ei ole erilaista omille pelaajilleni. Pelasimme hyvin erilaista Gnistania vastaan viime vuonna, ja tänä vuonna he ovat sarjatasoa ylempänä ja paljon parempia. He ovat myös Veikkausliigan kärjessä, joten he ovat kova vastustaja. Luotan pelaajiini, että peli ei tule olemaan liian helppo Gnistanille. Olemme katsoneet kaksi Gnistanin peliä ja yrittäneet löytää ratkaisuja. Sovellamme näitä ratkaisuja peliin ja otamme pelin minuutti minuutilta, kommentoi joukkueen päävalmentaja Japheth Mwizerwa.

Ottelu käydään Länsi-Vantaan sydämessä MUP stadionilla eli Myyrmäen urheilupuiston jalkapallostadionilla. Jalkapallo on tunnetusti parasta aina paikan päällä, mutta jos et pääse paikalle, ottelu näkyy myös Ruudussa.

VJS/2 – IF Gnistan
Ti 16.4.
Klo 20:15
Myyrmäen Jalkapallostadion

Liput:
4 € / 8 €