Pienituloisten tuki


Image

VJS on jo pitkään tukenut pienituloisia perheitä, ja tarpeen kasvaessa seura haluaa kehittää myös tukitoimintojaan avaamalla Jalkapalloyhteisö sinulle -tukirahaston. Tukirahaston avulla haetaan yhä vahvempaa kumppanuusverkostoa ja toisaalta tarjotaan myös erilaisia tapoja olla mukana tekemässä hyvää.

Jo aiemmin pienituloisten tuki on koostunut kumppanuuksista ja tuista, mutta tukirahaston lanseerauksella seura pyrkii selkeyttämään pienituloisten tukitoimia.

Tukirahaston tavoitteet

Jalkapalloyhteisö sinulle = jalkapallon harrastamisen mahdollistaminen VJS:ssa kaikille varallisuudesta riippumatta – tärkeintä ovat peli ja pelaaja

Tukirahaston rakenne ja toiminta
  • Tukirahasto on osa Vantaan Jalkapalloseuran toimintaa
  • Tukirahaston toimintaa johtaa seuran hallitus, käytännön toiminnasta vastaa seuran toiminnanjohtaja
  • Tukirahastoon voivat lahjoittaa varoja seurayhteistyön myötä yritykset, yhdistykset ja yhteisöt
  • Tukirahaston vähimmäismaksu vuodessa on 250 euroa, tuella ei ole enimmäismäärää
  • Tukirahasto maksu oikeuttaa näkyvyyteen seuran kotisivuilla ja VJS-sanomissa
  • Tukirahaston toiminnan tueksi järjestetään vuosittain erilaisia tempauksia tai tapahtumia, joiden kautta toimintaan voivat osallistua myös yksityishenkilöt
  • Rahaston kautta jaetaan vuosittain tukea kausimaksujen kattamiseen hakemusten mukaan. Rahastoon kerätyt varat käytetään täysimääräisesti vähävaraisten perheiden tukemiseen.

Pienituloisten tukea jaetaan kauden aikana kahdelle tukikaudelle, tammi-toukokuu ja kesä-lokakuu. Kummallekin kaudelle on aina lähetettävä oma hakemuksensa (myös siinä tapauksessa, että on saanut tukea kaudella tammi-toukokuu).

Pienituloisuuden kriteerit on määritelty Tilastokeskuksen sivuilla.