HARRASTERYHMÄT


Image

Jalkapalloa jokaiselle

VJS tarjoaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin myös matalan kynnyksen väylän pelata kuningaslajia laadukkaasti liikkumisen ilosta hyvien ystävien seurassa nauttien.

Meillä on tarjolla monenlaista harrasteryhmien jalkapallotoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

VJS Keltaiset tarjoavat harrastejalkapallotoimintaa 8-13 -vuotiaille lapsille ja nuorille, ja aikuisten harrasteryhmät puolestaan toimintaan niin naisille kuin miehillekin! Tarkemmat esittelyt löydät tältä sivulta.


VJS Keltainen on jalkapallon matalan kynnyksen harrasteryhmä eri-ikäisille lapsille ja nuorille. Harjoitukset ovat pienpelipainotteisia ja kukin ryhmä kokoontuu kerran viikossa. Tällä hetkellä VJS:n harrasteryhmät järjestetään ikäluokille 8-9 vuotiaat, 10-11 vuotiaat sekä 12-13 vuotiaat. Kaikki edellä mainitut ryhmät ovat avoimia sekä pojille että tytöille. Sekaryhmien lisäksi starttasimme keväällä 2020 myös oman ryhmän 8-10 vuotiaille tytöille.

Harrasteryhmien toiminta on kynnykseltään matala myös hinnan suhteen, sillä toiminnan hinta on 45 € / pelaaja / kausi (kausijako: kevät, kesä ja syksy).

Harjoituspaikka

Aktia Areena, Ministreet-kenttä (os. Martinkyläntie 1). Halli on ylipainehalli ja kenttäpohja on tekonurmi. Kenkinä jalkapallokengät tai lenkkarit.

Ryhmien aikataulut
syyskausi 2020 (syyskuu-joulukuu)

VJS Keltainen 8-9-vuotiaat (kaksi eri ryhmää):
tiistaisin klo 17:00-18:00 (RYHMÄ TÄYNNÄ) ILMOITTAUDU VARAPAIKALLE
keskiviikkoisin klo 17:00-18:00 (RYHMÄ TÄYNNÄ) ILMOITTAUDU VARAPAIKALLE

VJS Keltainen 8-10-vuotiaat TYTÖT:
torstaisin klo 17:30-18:30 ILMOITTAUDU TÄSTÄ

VJS Keltainen 10-11-vuotiaat:
torstaisin klo 16:30-17:30 (RYHMÄ TÄYNNÄ) ILMOITTAUDU VARAPAIKALLE

VJS Keltainen 12-13-vuotiaat:
tiistaisin klo 16:00-17:00 (RYHMÄ TÄYNNÄ) ILMOITTAUDU VARAPAIKALLE

Syyskauden 2020 harjoitukset alkavat viikolla 36. Mukaan otetaan oma pallo, juomapullo ja liikuntavarusteet.

Hinta
 • Syyskausi 45 € / pelaaja / syyskuu-joulukuu. Koulujen syyslomalla (viikko 42) pidämme taukoa.
 • Hinta ei sisällä vakuutusta.
 • Pelaajan tiedot lisätään VJS:n ja Palloliiton rekisteriin.
KORONA-INFO

Valtioneuvoston linjausten mukaisesti joukkuetoiminta on mahdollista käynnistää 1.6. Tämä mahdollistaa luonnollisesti myös harrasteryhmien toiminnan jatkumisen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että epidemia ei ole vielä ohi. VJS haluaa seurana kantaa vastuuta yhteisömme jäsenten turvallisuudesta ja epidemian taltuttamisesta.

Tärkeimpiä ohjeita harrasteryhmien pelaajille:

 • Jalkapalloa ei tule harjoitella, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu COVID 19 -viruksen kannalta johonkin riskiryhmään.
 • Kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan; käsien pesu/desinfiointi ennen ja jälkeen harjoituksen, kentälle ei syljetä, käytetään vain omaa juomapulloa, yskitään hihaan jne.
 • Vältetään kaikkea ylimääräistä kontaktia (kättelyt, halaukset yms.)

  Huomioithan, että VJS seuraa jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja noudattaa valtiojohdon ohjeistuksia. Mikäli tilanne kehittyy epäsuotuisaan suuntaan ja urheilutoimintaan kohdistuu uusia rajoituksia, koskettavat ne myös lasten harrasteryhmiä.

  Lisätietoja
  Pekka Härkönen
  Harrasteryhmien valmentaja
  050 378 6473
  pekka.harkonen@vjs.fi