Kuva: Jari Mäensivu

Tule vapaaehtoiseksi yhteisöömme – VJS aloittaa vapaaehtoisten rekrytoinnin 

Vapaaehtoisemme ovat olleet toimintamme selkäranka jo aikojemme alusta. Nyt haemme lisää vapaaehtoisia tulevan kesän kasvaviin tapahtumiimme!  

Haemme vapaaehtoisia erityisesti kolmeen ison kesän tapahtumaan: Liike on Lääke -tapahtumaan, UEFA Region’s Cupiin ja IRO-hakukoirakilpailuihin. Tapahtumissa on tarjolla erilaisia tehtäviä. 

VJS on mukana kesän Liike on lääke -kiertueella. Kiertue on K-ryhmän käynnistämä lajiliittojen yhteishanke, jonka tavoitteena on saada lapset ja nuoret liikkumaan. Tarvitsemme Liike on lääke -tapahtumiin 28.5.2024 ja 8.-13.7.2024 henkilöitä pyörittämään liikunnallisia pisteitä sekä asiakaspalveluun kertomaan VJS:n toiminnasta. Ilmoittaudu mukaan 26.5.2024 mennessä.

Regions Cupissa 31.7.-6.8.2024 tarvitsemme henkilöitä kioskityöntekijöiksi ja lipunmyyntiin, anniskelumyyntiin, kulunvalvontaan, paarinkantajiksi, joukkueoppaiksi (tarve kolmelle henkilölle, joilla olisi kielitaitoa (väh. englanti, muusta kielitaidosta plussaa) sekä muuhun promootioon ja asiakaspalvelutyöhön. Ilmoittaudu mukaan 9.6.2024 mennessä.

IRO hakukoirakilpailu järjestetään Länsi-Vantaan maastoissa 3.-9.9.2024 välisenä aikana. Järjestämme tapahtumaan oheismyyntiä, johon tarvitsemme täysi-ikäisiä henkilöitä anniskelumyyntiin. Ilmoittaudu mukaan 9.6.2024 mennessä.

Ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi voit itse päättää, teetkö talkootyötä seuralle vai jollekin tietylle joukkueelle (voit siis talkootunneillasi tukea haluamaasi joukkuetta). 
 
Jos haluat tulla mukaan yhteisömme toimintaan ja mahdollistamaan monien tapahtumiemme sujuvuuden ja onnistumisen, voit ilmoittautua mukaan vapaaehtoiseksi täyttämällä ja lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.

Tervetuloa mukaan VJS-yhteisöön! 

Juttua korjattu 15.5.2024 klo 11.54: ilmoittautumispäivien DL lisätty mukaan.