SM-karsintasarjoissa jännitys tihenee

VJS-logoA- ja B-junioreiden SM-karsintasarjojen osalta jännitys säilyy tiiviinä loppuun saakka. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla viisi.

Molemmilla joukkueilla on jäljellä sarjassa kaksi ottelua.

A-junioreiden SM-karsintasarjassa SM-sarjaan pääsee karsintojen neljä parasta joukkuetta ja sijat 5 ja 6 karsivat paikasta. Pisteet kahdesta viimeisestä ottelusta halutaan ottaa, se on selvä. Joukkueen valmentajan Marko Kolsin mukaan lauantain peli HIFK vastaan on ehkä odotetuin peli. – Vastaan on tulossa tuttu paikallisjengi ja kova kilpailja suorasta jatkoon pääsystä. Nyt HIFK on meitä pisteen edellä. Tämä peli halutaan totta kai voittaa ja turvata suora SM-sarjapaikka, Kolsi toteaa.

B-juniorit sijoittuvat tällä hetkellä kymmenellä pisteellään myös viitossijalle. Kisa on tiukka ja joukkueiden piste-erot ylös ja alas päin kieppuvat 1 ja 2 pisteessä. Lauantaina vastaan asettuu KäPa, joka johtaa nyt sarjataulukkoa 19 pisteellään. Lauantaina Talin hallissa on luvassa siis erinomaista jalkapalloa ja tiukkaa jännistysnäytelmää koko päivän.

Lauantaina 19.3. pelattavat ottelut, molemmat Talin hallissa:

15:00 B-SM-karsinta: KäPa-VJS

16:45 A-SM-karsinta: PK-35/VJS – HIFK

Tulospalvelu:

A SM-k

B SM-k