Nike ja Stadium uusiksi pääyhteistyökumppaneiksi

Varustejätti Nike ja urheiluvaate- ja tarvikealan jättiläinen Stadium ovat Vantaan Jalkapalloseuran uusia pääyhteistyökumppaneita. Sopimus astuu voimaan välittömästi ja jatkuu aina vuoden 2028 loppuun saakka. 

Nike ja Stadium ovat seuramme uusia pääyhteistyökumppaneita.

Sopimuksen myötä Vantaan Jalkapalloseuran kaikki pelaajat, toimihenkilöt ja joukkueet käyttävät harjoitus- ja edustusvaatteinaan Stadiumin toimittamia Niken vaatteita. Siirtyminen uuteen seuramallistoon tapahtuu rauhallisesti harrastajat ja perheet huomioiden. 

– On mahtavaa vihdoin saada käyntiin tämä uusi yhteistyö. Niken ja Stadiumin kiinnostus seuraamme kohtaan tuli heti neuvotteluiden alusta lähtien hyvin selväksi ja heidän tahtotilansa huomioida tämän ison muutoksen vaikutukset yhteisömme perheille teki suuren vaikutuksen, iloitsee VJS:n toiminnanjohtaja Janne Bruun

Sopimuksen astuessa voimaan Nike ja Stadium tarjoavat kaikille VJS-pelaajille koti- ja vieraspelipaidat, sekä pelishortsit ja sukat maksutta. 

Yhteiset arvot yhteistyön takana 

Neuvotteluille hedelmällisen pohjan tarjosi osapuolten yhteiset arvot. VJS:n vastuullisuus omassa paikallisyhteisössään on asia, jota uudet kumppanit arvostavat korkealle.

– Me Nikellä haluamme jatkaa panostustamme suomalaiseen jalkapalloon. Haluamme panostaa seuroihin, jotka jakavat arvomme ja vaikuttavat yhteiskuntaan. VJS on täysosuma meille ja olemme Stadiumin kanssa todella innoissamme löydettyämme yhteisen sävelen VJS:n kanssa. Toivotamme VJS:n lämpimästi tervetulleeksi Nike-perheeseen, emmekä malta odottaa pääsevämme osaksi seuran tarinaa yhdessä sen pelaajien, valmentajien, vapaaehtoisten, perheiden ja seuran henkilökunnan kanssa. Haluamme kiittää Janne Bruunia ja Ville Dahlmania sekä seuran hallitusta erittäin ammattitaitoisesti hoidetuista neuvotteluista, iloitsee Niken Pohjoismaiden lajiliitto- ja seuramyynnin päällikkö David Nordbeck.

Vantaan Jalkapalloseuralle rooli vastuullisena yhteisötoimijana, niin oman jalkapalloyhteisön, että laajemman länsivantaalaisyhteisön sisällä on erittäin tärkeää. Tulevan kauden teemana seuralla on kasvattaa merkitystään ja tunnettuuttaan erityisesti toiminta-alueellaan Länsi-Vantaalla.  

– Seurana haluamme olla jatkossa entistä vahvempi toimija alueellamme. Tahtotilamme on olla Länsi-Vantaan Ylpeys myös kentän ulkopuolella ja tämä yhteiskunnallinen vaikuttaminen on yhteinen tahtotila alusta alkaen uusien kumppaneiden kanssa. Kumppanuus mahdollistaa myös seuramme edustusjoukkueiden toiminnan kehittämisen pitkäjänteisesti, kiittelee VJS Vantaa Oy:n toimitusjohtaja Ville Dahlman.   

Uudet varusteet näkyvät seuran toiminnassa tammikuusta alkaen 

Uusia Niken peliasuja päästään koko seuran voimin sovittamaan jo tulevana lauantaina, kun seura juhlii kauden yhteisiä päättäjäisiään Aktia Areenalla. 

Mukana on vahvasti myös Stadium, joka on sankoin joukoin esittelemässä uutta mallistoa ja johtamassa peliasujen sovitusta kaikille VJS-joukkueille. 

– Vastuu ja tietoisuus, sekä näiden osalta esimerkin näyttäminen pohjoismaisessa seuramarkkinassa ovat merkittäviä arvoja sekä tavoitteita Stadiumille, ja tietysti VJS:n kokoinen seurayhteisö on meille myös kiinnostava asiakkuus kokonaisuudessaan. Ennen kaikkea pystymme kuitenkin tämänkaltaisessa kumppanuudessa osoittamaan kuinka alojensa eturivin toimijat, Stadium, Nike ja VJS, pyrkivät parempaan tulevaisuuteen ankean maailmantilanteen keskellä, kertoo Stadiumin seurakaupan Suomen aluepäällikkö Petteri Ahokoski ja jatkaa:

– VJS:n esittelemät strategiset painopisteet viitoittavat tietä kunnianhimoisen ja tavoitteellisen, mutta samalla monimuotoisen harrastamisen mahdollistamiseen, ja mielestämme nämä kokonaisuudet osuvat erinomaisesti yhteen oman arvopohjamme kanssa. Haluamme olla seuralle kumppani isolla K:lla, ja tuntuu hyvältä potkaista tämä yhteistyö käyntiin nyt.

Varusteiden tilaaminen onnistuu jäsenistöltä vaivatta Stadiumin verkkokaupassa, jonka käytöstä ohjeistetaan jäsenistöä laajemmin lähiaikoina. Lisäksi vaatteita pääsee sovittamaan ja tilaamaan Stadiumin Tammiston myymälässä sekä Aktia Areenan päivittyvässä VJS Shopissa.

Niken uusi VJS-malliston odotetaan saapuvan sovitettavaksi loppuvuodesta.

Sopimus on kuusivuotinen, mikä tuo perheille vakautta lasten varustehankintoihin. Mittavan toiminnallisen ja markkinoinnillisen yhteistyön lisäksi Nike ja Stadium tukevat merkittävällä panostuksella VJS:n harrastamisen tukirahastoa, jolla seura tukee pienituloisten perheiden lasten harrastamista. 

 
Lisätiedot: 

Janne Bruun 
Toiminnanjohtaja 
Vantaan Jalkapalloseura ry. 
0400 529 036 
janne.bruun@vjs.fi