Junnufutis on parasta yhdessä – tuu mukaan VJS:ään!

Vantaan Jalkapalloseurassa pääset pelaamaan ja harrastamaan jalkapalloa jo 2-vuotiaasta lähtien! Tervetuloa mukaan VJS-yhteisöömme ja rakastumaan lajiin, joka on vienyt jo monen sydämen.

VJS Perhefutiksessa koko perhe 2-4-vuotiaiden kanssa pääsee liikkumaan yhdessä ja harrastamaan säännöllisesti jalkapalloa. VJS Perhefutiksessa harjoitellaan kerran viikossa ja tutustutaan lajiin maagisen pallon avulla yhdessä oman vanhemman kanssa.

VJS Futisliiga on paikka, jossa 4-7-vuotiaat saavat ensikosketuksensa urheilun kuningaslajiin. Harjoituksia on kerran viikossa, ja siellä harjoitellaan lajin perustaitoja sekä ryhmässä ja joukkuetta osana olemista. VJS Futisliigaa pelataan sekä Myyrmäen että Vantaankosken alueella, ja liiga huipentuu aina yhteiseen lopputurnaukseen kauden päätteeksi.

Lue lisää perheen nuorimpien jalkapallosta

Joukkuetoimintaa 6-vuotiaasta lähtien

VJS tarjoaa joukkuetoimintaa kaikille ikäluokille U6-ikäluokasta ylöspäin. Nuorimmat ikäluokat harjoittelevat kaupunginosajoukkueissa, ja vanhemmissa ikäluokissa on sekä perustason että kilpatason joukkueita.

U6-ikäluokalle (2018-syntyneet) on perustettu uusia kaupunginosajoukkueita Myyrmäelle ja Vantaankoskelle. Jokainen on tervetullut mukaan kokeilemaan jalkapalloa ja rakastumaan

Viime vuonna 2015-2016-syntyneille tytöille perustettiin oma joukkueensa, johon jokainen uusi pelaaja on tervetullut!

Lue lisää joukkueistamme

Futis kuuluu kesään - ilmoittaudu mukaan VJS:n futiskesäleireille!

Tulevana kesänä Myyrmäessä on tiedossa jopa kolme jalkapallontäyteistä kesäleiriä! Futiskesäleiri ja Back to school -futiskesäleiri ovat VJS:n järjestämiä ja 2011-2017-syntyneille suunnattuja leirejä. Ensi kertaa kesällä järjestetään myös FC Barca Academy Camp, jota VJS on mukana järjestämässä.

Katso lisää leireistämme täältä