Kuva: Timo Takamäki

Huippulaadukas maalivahtileiri Aktia Areenalla elokuussa – ilmoittaudu mukaan!

VJS järjestää elokuussa maalivahtileirin kaikille 9–14-vuotiaille maalivahdeille (2010–2015-syntyneet). Leiri järjestetään VJS:n omalla Aktia Areenalla erinomaisissa olosuhteissa.

Kolmepäiväisellä leirillä harjoittelemme kaikkia maalivahdin eri osa-alueita:

  • 1vs1-pelitilanteita
  • Perustekniikkaa (otteet, torjunnat, sukellukset, heitot, syötöt…)
  • Taktisia ja teknisiä osa-alueita, kuten maalin puolustaminen, tilojen puolustaminen, boksin puolustaminen, pelin avaaminen jne.

Leirin tavoitteena on kehittää maalivahdin teknisiä ja taktisia ominaisuuksia harjoituksilla, jotka on varta vasten jäsennelty ja räätälöity maalivahdeille. Lisäksi leirillä opitaan uusia taitoja erilaisten maalivahtipelien avulla.

Leirin järjestelyistä ja toiminnan suunnittelusta vastaa VJS:n maalivahtivalmennuspäällikkö Ayoze Mentado. Leirillä maalivahdit jaetaan pienempiin harjoitusryhmiin huomioiden pelaajien ikä ja osaaminen. Jokainen harjoitusryhmä koostuu maalivahtivalmentajasta ja maksimissaan kuudesta maalivahdista. Pienryhmät takaavat laadukkaan valmennuksen jokaiselle.

– Kaikkien maalivahtien tulisi osallistua leirille, koska he oppivat kaikki maalivahtipelaamisen osa-alueet ja samalla heillä on hauskaa erilaisten maalivahtipelien parissa ja monien muiden yllätysten kera, Mentado kannustaa.

Harjoituspäivien aikana on aina kaksi erillistä harjoitusta, joiden välissä evästauko. Leirille osallistuville maalivahdeille tarjotaan VJS:n toimesta pieni eväs, jonka lisäksi voi leirille halutessaan ottaa omia eväitä mukaan.

Leirin tiedot:
MILLOIN: ma 5.8. – ke 7.8.
MIHIN AIKAAN: klo 9:00-13:00
MISSÄ: Aktia Areena
KENELLE: kaikille 9–14-vuotiaille maalivahdeille (2010–2015-syntyneet)
MITÄ MAKSAA: 99e

Minimimäärä osallistujia: 12
Maksimimäärä osallistujia: 30

Peruutusehtomme: Ilmoittautuminen on sitova. Sairastumis-/loukkaantumistapauksissa tapauskohtaisesti lääkärintodistusta vastaan. Lasku muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä. Laskujen maksuvalvonnasta vastaa Visma Amili Oy. Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.