Kaksi henkilöä kättelee TV-ruudun edessä.

VJS yhteistyöhön mainos- ja viestintätoimisto Zerotenin kanssa 

Vantaan Jalkapalloseura on aloittanut yhteistyön mainos- ja viestintätoimisto Zerotenin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on kehittää VJS:n näkyvyyttä ja tunnettuutta laajemmin niin Länsi-Vantaalla kuin laajemmalla alueella. 

– Hienoa päästä kehittämään seuramme digimainontaa Zerotenin ammattilaisten kanssa! Uskon, että yhdessä olemme lyömätön yhdistelmä ja tulemme nostamaan seuramme kiinnostavuuden uudelle tasolle, kertoo VJS:n toiminnanjohtaja Janne Bruun

Myös VJS:n viestintäpäällikkö Veera Korjus on iloinen yhteistyön alkamisesta.

– Keskusteluyhteys Zeroteniin oli alusta asti avointa ja soljuvaa, mikä on kantanut koko yhteistyön aloituksen läpi. Olen vakuuttunut, että sama tyyli jatkuu tulevaisuudessa, Korjus sanoo.

Zerotenin terveiset koko VJS-yhteisölle: 

– Olemme erittäin iloisia yhteistyön aloittamisesta VJS:n kanssa! Yhteistyömme VJS:n kanssa kumpuaa rakkaudesta lajiin – tässä tapauksessa kahteen lajiin; suhtaudumme intohimoisesti sekä jalkapalloon että työhömme, jonka tavoitteena on auttaa kumppaneitamme menestymään. Yhdistämällä ne kaksi saamme aikaan jotain suurta ja merkityksellistä. 

VJS on tullut meille tutuksi lähinnä juniori- ja nuorisotoiminnan puolelta, jossa se on näyttäytynyt meille välittävänä ja osaavana jäsentensä kulloisiinkin tavoitteisiin vastaavana yhteisönä – juuri sellaisena, kuin jalkapalloseuran toiminnan tuleekin olla. 

Toimimme Vantaankoskelta käsin, joten VJS on meille se paikallinen: “Support your local!” Yhteistyömme kautta haluamme tarjota sekä seuralle että sen sidosryhmille etuja, joista kerromme piakkoin erikseen. 

Menestystä kentille ja hyvää kesän odotusta! 

Zeroten Oy:n puolesta, 

Pasi Miettinen, pasi.miettinen@zeroten.fi, 0405198451 
Pyry Suojalehto, pyry.suojalehto@zeroten.fi, 0504950718 
Anette Miettinen, anette.miettinen@zeroten.fi, 0459872369 

Pyry Suojalehto (vas.), Anette Miettinen, Janne Bruun ja Pasi Miettinen. Kuva: Veera Korjus