VJS-hallin rakentamislupien saamisen kanssa aikatauluhaasteita

VJS-halli-hankkeen aikataulutus muuttuu, sillä rakennusluvan saaminen näyttää venyvän lokakuun alkuun. Alkuperäisesti hallin rakentamisen piti alkaa heinäkuussa mutta rakentamiseen liittyviä lupia ei saada toivotussa ajassa kuntoon.

-Rakentamisen kannalta aikataulun myöhästyminen tuo haasteita, sillä talvea vasten rakentaminen tuo mukaan sään aiheuttamat vaikeudet. Mutta millainen olisi tämän kokoinen hanke ilman vastoinkäymisiä, kommentoi hanketta vetävä Veli-Matti Yli-Rinne

VJS-kenttä Oy:n hallitus käsitteli asiaa kokouksessaan ja päätti kuitenkin olla siirtämättä hankkeen rakennuttamista vuodella.

-Olemme sitoutuneet tähän hankkeeseen, ja vaikka sää saattaa aiheuttaa merkittäviäkin haasteita, on tärkeää pyrkiä kaikin voimin viemään yhteinen unelma maaliin, kuvailee VJS:n ja VJS-kenttä Oy:n puheenjohtaja Kaj Björkqvist

Talvirakentamisessa suurimman haasteen tekee sen, että varsinainen kankaan nostaminen hallin päälle vaatii usean päivän lumettoman ja lämpöasteisen sään. Hallin ylösnousemisen aikataulua ei voida siis tarkasti arvioida mutta joulukuussa alkavat ensimmäiset yritykset.