Turnausinfo

POIKKEUSOLOJEN VAIKUTUS VANTAACUPIIN

VantaaCup pelataan 4.-6.9.2020 välisenä aikana. Turnaus on Vantaan Jalkapalloseuran päätöksellä siirretty pidettäväksi syyskuulle aiemman kesäkuun lopun sijasta. Vallitsevien poikkeusolojen johdosta turnausjärjestäjä Vantaan Jalkapalloseura seuraa tarkasti Valtiojohdon ja Suomen Palloliiton suosituksia ja linjauksia koskien turnaustoimintaa. Tiedotamme ilmoittautuneita ja turnauksen sidosryhmiä mahdollisimman reaaliaikaisesti vallitesevan tilanteen vaikutuksista turnaukseen. Osallistujien ja järjestäjien terveys on meille ensiarvoisen tärkeää.

PELAAJAKEHITYS EDELLÄ

VantaaCup järjestetään vuonna 2020 VJS:n toimesta kuudetta kertaa. Turnauksen tunnusmerkkinä on keskittyminen pelaajakoulutuksellisesti järkevään kokonaisuuteen. Pelejä on sopivasti ja niihin palautuminen riittävää, jotta laadukkaiden pelien määrä on mahdollisimman suuri. Tämä on tavoitteenamme myös tänä poikkeuksellisena vuonna!

KENTÄT JA PALVELUT

Kenttiemme pelialustat erinomaisia, ja jokaiselta kentällä löytyvät myös kattavat palvelut.

KANSAINVÄLISET JOUKKUEET

Kolmas tunnusmerkkimme on kansainvälisyys. VantaaCup tunnetaan kansainvälisenä turnauksena, ja teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan tämän kokemuksen osallistuville joukkueille myös tänä poikkeusvuonna!