Valtakunnallisissa turnauksissa hyviä esityksiä

VJS:n joukkueet esiintyivät edukseen valtakunnallisissa turnauksissa. Tuloksellisesti ei saavutettu aivan sitä mihin rahkeet riittäisivät, mutta kovat pelit antoivat joukkueillemme paljon.

D13-joukkueemme päätyi sijalle 14 Joensuussa pelatussa ikäluokan ”mestaruusturnauksessa”

– Pelasimme turnauksessa kuusi ottelua, joista tuloksena kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Vaikka loppusijoitus oli odotettua alhaisempi, niin olen tyytyväinen turnaukseen kokonaisuudessaan. Pärjäsimme jokaisessa ottelussamme pelillisesti hyvin, yksikään vastustajistamme ei ollut pelillisesti meitä parempia. Joukkueen pallonhallintapelaaminen oli ajoittain erinomaista ja muutenkin pystyimme hallitsemaan pelejä erittäin hyviä joukkueita vastaan, kuvaa valmentaja Sebastian Söderholm turnauksen onnistumisia.

– Epäonnistuimme puolustuspelaamisessa ensimmäisessä ottelussa pahasti, mutta sen jälkeen kollektiivinen puolustaminen parani selkeästi, eikä vastustaja onnistunut viidessä seuraavassa ottelussa tekemään kuin yhteensä neljä maalia meitä vastaan. Turnaus antoi uskoa siihen, että kykenemme pelaamaan laadukasta jalkapalloa Suomen parhaita joukkueita vastaan. Tästä on hyvä jatkaa syyskauden sarjapeleihin, jatkoi Söderholm.

C15- joukkue edusti hienosti Kaj Pahlman -turnauksessa

C15-ikäluokan joukkue pelasi itsensä 16 parhaan suomalaisjoukkueen Kai Pahlman -turnauksessa pelaamaan 1-8-sijoista. Puolivälierissä turnauksen hopeasijan napannut HJK oli jatkoaikamaalilla 3-2 parempi. Myös FC Lahti kaatoi VJS:n ja kun TiPS vei 1-1 päättyneen sijoitusottelun rangaistuspotkukilpailulla oli VJS:n sijoitus 8:s.

– Harmittaa, parempaan olisi olleet rahkeet mutta tällä kertaan näin. Ottelujen alut olivat hankalia mutta olimme myös vahvoja nousemaan tappioasemasta rinnalle ja välillä ohi, kuvasi joukkueen suorituksia valmentaja Jukka Koivurinta

Tulevana viikonloppuna VJS-joukkueet pelaavat taas huippuotteluita, kun TD13-joukkueemme pelaa ikäluokan Palloliiton taso 1 -lopputurnauksessaPajulahdessa ja TC14 vastaavasti taso 1 -turnauksessa Kaarinassa.