Tili- ja laskutustiedotLaskutusohjeet


  Vantaan Jalkapalloseuran Y-tunnus: 1027875-1

  Verkkolaskuosoite: 003710278751 Maventa

  Pankkiverkosta lähetettäessä käytättehän välittäjän tunnusta DABAFIHH

  Sähköpostilaskut: 10278751@scan.netvisor.fi

  HUOM. Sähköpostitse vastaanotamme vain PDF-laskuja. Laskut lähetetään sähköpostin liitetiedostona. Yksi lasku per tiedosto, joka sisältää yhden laskun kaikki sivut liitteineen. Yhdessä sähköpostiviestissä voi olla monta laskuliitettä.

  Paperiset ostolaskut:

  Vantaan Jalkapalloseura ry
  10278751
  PL 100
  80020 KOLLEKTOR SCAN

  Huom! Koko osoite tulee näkyä laskulla, pelkästään kirjekuoreen kirjoitettuna se ei riitä.

  Maksuvalvonnasta vastaa Visma Finance Solutions

  Vantaan Jalkapalloseura ry on ottanut käyttöön 1.11.2021 Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontapalvelun. Muutos koskee kaikkia 1.11.2021 alkaen myClubin kautta laskutettavia maksuja

  MyClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontajärjestelmään. Visma Finance Solutions Oy hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta.

  Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä vjs@vjs.fi ennen laskun erääntymistä. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla). 

  Huomioi 1.11.2021 jälkeen tulevissa laskuissa on muuttunut tilinumero. On tärkeää maksaa lasku aina laskulla näkyvälle pankkitilille ja käyttäen laskun viitenumeroa.

  Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.

  Laskujen maksutavat

  MyClubin käyttöönoton myötä myös maksutapoja on useampia. Laskut on mahdollista maksaa viitenumerolla omassa pankissa, tällöin laskun toimitustapana voi olla sähköpostilasku tai elasku.

  MobilePaylla maksu hoidetaan kätevästi MobilePay sovelluksessa.
  Lasku on nyt myös mahdollista maksaa heti verkkomaksuna, tarjolla on tunnetuimmat pankit. Jokaisella laskulla on tätä varten ’Maksa verkossa’ painike.

  Verkkomaksujen maksuvälityspalvelu

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


  Lisätiedot:


  Tuula Falenius
  Seurakoordinaattori
  vjs@vjs.fi
  +358 40 594 0266 (ma-pe klo 12:00-15:00)