Kotikausi korkataan komeasti lauantaina

Tulevana lauantaina 20.4. vietetään Myyrmäessä todellista jalkapallon ilonpäivää, kun VJS:n edustusjoukkueet avaavat kotikautensa peräkkäisissä otteluissa MUP stadionilla. Samana päivänä on paljon tekemistä Myyrmannin ympäristössä kaikille jalkapallon ystäville.

Myyrmäen urheilupuistossa tulee olemaan viikonloppuna pöhinä parhaimmillaan, sillä lauantaina MUP stadion täyttyy jopa kolmesta peräkkäisestä huippuottelusta. Edustusjoukkueet pelaavat tämän kauden ensimmäiset kotipelinsä. Molemmat joukkueet metsästävät vielä kauden avauspisteitään. Naisten edustusjoukkue toivottaa tervetulleeksi Oulu Nice Soccerin (ONS) klo 14 alkavaan otteluun. Miehet saavat vastaansa FC Hongan otteluun, joka potkaistaan klo 17 käyntiin.

MUP stadionilla pelataan huippuottelu jo aiemmin samana aamupäivänä, kun PU17-joukkueen SM-karsintasarjassa VJS kohtaa TPS:n klo 11 alkavassa ottelussa.

VJS:läiset sisään kotiotteluihin jäsenkortilla

Liput edustusjoukkueiden otteluihin maksavat 4 €/8 €. Molempien edustusjoukkueiden otteluihin pääsee myös kausikortilla ja perhekausarilla, joita voi ostaa täällä:

Vantaan Jalkapalloseuran pelaajat ja toimihenkilöt pääsevät maksuttomasti sisään edustusjoukkueiden ottelutapahtumiin esittämällä sisäänkäynnillä kuvallista myClub-jäsenkorttia kulunvalvojille. Lisäksi henkilön on mahdollisuuksien mukaan pukeuduttava VJS:n Nike-seuravaatteisiin.

Etkot ja jatkot Beer & Wine Solmussa

Edustusjoukkueiden sarjaotteluiden etkot ja jatkot pidetään VJS:n tuoreen yhteistyökumppanin luona, Beer & Wine Solmussa Myyrmäessä (Ruukkupolku 14). MyClubin VJS-jäsenkorttia tai VJS:n kausikorttia näyttämällä saa -15% alennuksen hanatuotteista sekä talon viinipullot (valkoinen, punainen ja kuohuva) joka päivä ja koko päivän 20 €/pullo. Lauantain etkoilla Solmussa käydään myös futisaiheinen visa klo 12 alkaen, josta voi voittaa ottelulippuja. Solmusta voi myös ostaa ottelulippuja sekä kausikortteja.

Tervetuloa Myrrikaanin pyörteisiin!

VJS on mukana viikonlopun Myrrikaanissa 20.–21.4. Myyrmannissa. Lauantaina ja sunnuntaina klo 12–16 tapahtumatiimimme kesätyöntekijänuoret pitävät VJS:n pisteellä pehmopallo-pujottelukisaa, joista voi voittaa namipalkintoja ja ottelulippuja. Lisäksi 3 nopeinta palkitaan 10 € lahjakortilla! Tule käymään Myrrikaanissa katsomassa ja kokeilemassa, miten omat pehmopallon pujottelutaidot toimivat.