Jäsenehdot


Nämä jäsenehdot ovat voimassa 1.11.2021 alkaen.

VJS järjestää jäsenilleen kausisuunnitelmaan perustuvaa ikäluokkakohtaista jalkapallotoimintaa. Kausittaiset suunnitelmat ovat nähtävissä seuran kotisivuilla.

VJS:n jäsenyys on liittymisen jälkeen toistaiseksi voimassa. Jäsenyyden voi irtisanoa ilmoittamalla siitä sähköpostilla vjs@vjs.fi. Irtisanomisaika on yksi kuukausi, alkaen irtisanomiskuukauden viimeisestä päivästä.

Osallistumalla joukkueen toimintaan pelaajan ja tai alaikäisen lapsen huoltaja sitoutuu seuraaviin ehtoihin:

    • Maksamaan seuran vahvistetun jäsenmaksun, seuran vahvistetun toimintamaksun ja ikäluokan vahvistetun joukkueen toimintamaksun, joka on jaettu kuukausittaisiin maksueriin.
    • Maksamaan ne kulut, jotka eivät kuulu toimintamaksuun. Kyseessä olevat kulut ovat yleensä erillisilmoituksella joukkueelle vahvistettavia osallistumisia turnauksiin/leireille. Nämä kulut laskutetaan erillisillä laskuilla.
    • Palloliiton sääntöjen mukaan pelaajalla tulee olla voimassa oleva vakuutus. Alle 12-vuotialla se kuuluu toimintamaksuun. Siitä vuodesta, kun pelaaja täyttää 12 vuotta vastaa hän vakuutuksesta itse (tai pelaajan huoltajat). Yli 12-vuotiaille voidaan rekisteröidä Palloliiton kumppanin vakuutus (Palloliiton maksulinkki lähetetään huoltajalle maksettavaksi), jollei pelaajan omasta vakuutuksesta ole toimitettu todistusta (osoitteeseen vjs@vjs.fi). 
    • Mikäli pelaaja siirtyy toisesta seurasta ja hänellä on ollut kuluvalla tai edellisellä kaudella Pelipassi, tulee pelaajalle edustusoikeuden siirrosta maksettavaksi Palloliiton perimä rekisteröintimaksu (Palloliiton maksulinkki lähetetään huoltajalle maksettavaksi). Lapsilla tuo maksu on 15 euroa, nuorilla 30 euroa (kausi 2021, liitto vahvistaa kauden 2022 maksut myöhemmin).
    • Jäsenyyden irtisanominen: Irtisanomisaika on yksi kuukausi alkaen irtisanomiskuukauden viimeisestä päivästä. Irtisanominen tulee tehdä hyväksyttävästi sähköpostilla osoitteeseen vjs@vjs.fi.
    • Pelaaja voi jäädä tauolle (esimerkiksi loukkaantumisen tai pitkä loman takia), jolloin ilmoitus on tehtävä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen vjs@vjs.fi. HUOM! Tauolle jäämisen ehdot ovat samat riippumatta loukkaantumisen tai sairastumisen laadusta. Myös koronakaranteenien ja vastaavien, lääkärin tai viranomaisen määräämien taukojen osalta ehdot ovat samat. Tauolle jäämisessä on yhden kuukauden omavastuuaika, alkaen ilmoittamiskuukauden viimeisestä päivästä. Pelaajan paluusta toimintaan tulee ilmoittaa erikseen sähköpostilla osoitteeseen vjs@vjs.fi.
    • Pelaajan irtisanoutuessa lokakuussa, (= Ilmoitus, ettei jatka seuran toiminnassa enää seuraavalla, marraskuussa alkavalla kaudella) ei häneltä laskuteta marraskuun toimintamaksua.
    • Avoimiin harjoituksiin osallistuvalta pelaajalta ei laskuteta toimintamaksua ennen kuin tämä valitaan varsinaiseen joukkueeseen.
    • Pelaajalla on mahdollisuus osallistua joukkuetoimintaan kahden viikon kokeiluajan maksutta, ja halutessaan hän voi perua osallistumisen VJS:n toimintaan viimeistään kokeiluajan päättyessä.
    • VJS ei sitoudu tarjoamaan koko kauden varmasti samaa joukkuetta vaan joukkue voi vaihtua joko toiminnan sisällön muuttuessa tai jäsenen vaihtaessa joukkueesta toiseen. Jäsenen vaihtaessa kesken kauden joukkuetta, hän maksaa vanhan joukkueen suuruista toimintamaksua siirtokuukauden ajan ja sitoutuu uuden joukkueen suuruiseen toimintamaksuun siirtymiskuukautta seuraavan kuukauden alusta alkaen.
    • VJS:n laskut siirtyvät laskutuksen jälkeen maksuvalvontaan Visma Financial Solutions Oy:lle, joka hoitaa VJS:n puolesta maksumuistukset ja perinnän. Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.
    • VJS voi sulkea pelaajan toiminnasta, jos erääntyneitä laskuja on kaksi.

Lisätiedot:


Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
janne.bruun@vjs.fi
+358 400 529 036