VJS Futisliiga -
Unelmien ensipotkutIlmoittautuminen VJS futisliigan kesäkaudelle 2023  käynnissä!

ILMOITTAUDU

VJS Futisliiga on 4-8-vuotiaiden (2015-2018-synt.) uusi futiskonsepti, jossa yhdistyvät jalkapallon parhaimmat puolet – liikkuminen, ilo ja pelaaminen.

Futisliiga on ensimmäinen matalan kynnyksen vaihe Vantaan Jalkapalloseuran joukkuetoiminnassa. Futisliigan jälkeen lapset pääsevät sujuvasti jatkamaan jalkapalloharrastustaan VJS:n joukkueisiin laadukkaaseen valmennukseen kohti unelmiaan.

Toimintaa järjestetään kahdella alueella, Vantaankoskella ja Myyrmäessä, joissa molemmissa on neljä kaupunginosajoukkuetta.

Keskeisessä roolissa on myös vanhempien osallistuminen toimintaan. Kannustajien ja kuskaajien lisäksi tarvitsemme toimintaan mukaan myös vanhempivalmentajia. Vanhempivalmentajana pääset käsikosketeltavan lähelle lapsesi harrastusta, josta saattaa löytyä teille yhteinen harrastus vaikka useammaksi vuodeksi eteenpäin.

VJS Futisliiga-toiminnan ydinlupaukset:

 • Huippulaadukasta toimintaa huippuolosuhteissa
 • Pelaamisen iloa hyvähenkisen kilpailun kautta
 • Mullistava uutuus vantaalaisessa jalkapallossa
 • Ensipelipaita- ja pallo
 • Toiminta lähellä, korttelihengessä
 • Uusia kavereita - tulevat peli- ja koulukaverit tutuiksi
 • Joukkueharrastuksen ensiaskeleet

Ilmoittautumalla 30.4. mennessä varmistat lapsellesi paikan haluamaanne kaupunginosajoukkueeseen. 1.5. alkaen täytämme paikat ilmoittautumistilanteen mukaan.


ILMOITTAUDU
Futisliigan kesäkaudelle voivat ilmoittautua 2015-2018-syntyneet lapset - pojat sekä tytöt. 

Mitä toiminta sisältää?

Toiminta perustuu 3-5 viikon jaksoihin, jotka sisältävät 2-4 harjoituskertaa ja yhden ottelutapahtuman.

Harjoitusten sisällön suunnittelusta vastaa Vantaan Jalkapalloseuran lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkö.

Keskeisinä teemoina harjoittelussa ovat yleismotoristen taitojen ja lajin perustaitojen harjoittelu, huomioiden lapsen kasvu ja kehittyminen.

Ottelutapahtumat sisältävät aina kaksi ottelua muita saman alueen kaupunginosajoukkueita vastaan.

Sekä talvi- että kesäkausi huipentuvat molempien alueiden ja kaikkien kaupunginosajoukkueiden yhteiseen huipennukseen Myyrmäen jalkapallostadionilla, jossa pelataan myös toisen alueen kaupunginosajoukkueita vastaan.

Kesäkauden 2023 aikataulu:
 1. jakso vko 20-24 (neljä harjoitusta + pelitapahtuma)
  -- Kesäloma vkot 25-29 --
 2. jakso vko 30-34 (neljä harjoitusta + pelitapahtuma)
 3. jakso vko 35-39 (neljä harjoitusta + pelitapahtuma)

  Kausihuipennus 23.9. Myyrmäen jalkapallostadionilla

Missä ja milloin toimintaa järjestetään?

Toimintaa järjestetään huippuolosuhteissa.

Kesäisin Myyrmäen alueen kaupunginosajoukkueet siirtyvät ulos VJS-kentälle (Putouspolku 1, Urheilutalon takana) ja harjoitukset järjestetään sunnuntaisin klo 16-17. Vantaankosken kaupunginosajoukkueet Aktia Areenalla keskiviikkoisin klo 18:00-19:00.

Sekä talvi- että kesäkauden toiminta huipentuvat Myyrmäen jalkapallostadionilla järjestettävään lopputurnaukseen.

Tytöille rakennetaan omia joukkueita Myyrmäen alueen kaupunginosajoukkueista. Tytöt oivat ilmoittautua myös sekajoukkueisiin Vantaankosken alueelle.

Kuinka joukkueet rakennetaan?

Toimintaan ilmoittaudutaan lähtökohtaisesti oman kaupunginosan tai sitä lähinnä olevan kaupunginosan joukkueeseen. Kussakin joukkueessa on paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä pian.

Mikäli oman kaupunginosan joukkue on täynnä, voidaan lapsi ilmoittaa joko jonoon siihen kaupunginosan joukkueeseen tai halutessaan toisen kaupunginosan joukkueeseen, mikäli tilaa niistä löytyy.

Tytöille rakennetaan omia joukkueita Myyrmäen alueen kaupunginosajoukkueista. Tytöt oivat ilmoittautua myös sekajoukkueisiin Vantaankosken alueelle.

Joukkueiden valmentajina toimivat sekä pelaajien vanhemmista valittavat vanhempivalmentajat, että seuran valmentaja-akatemian nuoret. Tavoitteena on, että kussakin joukkueessa on yksi vanhempivalmentaja ja yksi nuori valmentaja.

Ota yhteyttä

Topi Leinonen
Valmennuspäällikkö, Lapsi-urheiluvaihe 1
topi.leinonen@vjs.fi
+358 40 483 7556


Mountain View

JALKAPALLOYHTEISÖ SINULLE.
Copyright Vantaan Jalkapalloseura 2019