VJS Freestyle- ja Street Futiskoulu 

Mitä freestyle-jalkapallo on?

Se on erilaisten temppujen tekemistä jalkapallolla ja tässä lajissa vain mielikuvitus on rajana! 
Temppuja voidaan tehdä seisten, istuen, yläkropalla, sekä käsillä seisoen ja niihin lisätään usein muita akrobaattisia ulottuvuuksia. Laji on siis todella monipuolinen ja loistava tapa kehittää liikunnallisia taitoja, että pallon hallintaa.Esiintyminen ja kilpailu eri kategorioissa on myös mahdollista, sekä Suomessa, että ulkomailla.
Street-jalkapallo on nimensä mukaisesti katufutista ja tunneilla harjoitellaan erilaisia kikkacomboja, joissa pallo pyörii maassa ja joilla tarkoitus saada vastustaja höynäytettyä, sekä parhaimmillaan saada myös längitettyä. 

Kenelle?
  • Freestyle ja Street Futiskoulu sopii sinulle, joka haluat oppia uusia temppuja ja kehittää 
    pallonhallinta taitoja, sekä saada lisää itseluottamusta pallon kanssa!
  • Freestyle ja Street Futiskoulu sopii myös omaksi harrastukseksi, sillä sitä voi harjoittaa missä ja milloin tahansa. 
Totta kai VJS tyyliin huippu valmennus! 

Saamme Freestyle ja Street Futiskoulu rehtoriksi huippu valmentajan Alexander Wessbergin. 
Alexander kuvailee freestyle-jalkapalloa elämän tyylikseen ja onkin lajissa moninkertainen suomenmestari ja meritoitunut maailmalla.  

Alexanderin tervehdys pelaajille: 

Yksi toimintani lähtökohdista on ME-henkisyys. Tähän liittyy myös vahvasti toisten kannustaminen ja positiivinen asenne. 
Johdan omalla esimerkilläni, johon kuuluu arvostava vuorovaikutus ja yksilöllinen kohtaaminen. Haluan luoda turvallisen ympäristön olla oma itsensä. Luottamuksen jälkeen uskaltaa kokeilla, opetella uutta ja heittäytyä mukaan. 
Mielikuvana haluan, että minusta ja toiminnastani jää tunne, että jokaikinen on tervetullut ja että toimintani iloinen, eikä vakava asia. 
Toisen yrittäessä - elän täysillä mukana ja jonkun tempun onnistuessa innostun vähintäänkin yhtä paljon kuin itse tempun tekijä. Jakamattoman huomioni kautta henkilö kokee tulleensa nähdyksi ja kuulluksi. Annan myös kannustavaa henkilökohtaista palautetta ja myönteistä suhtautumista jatkaa harjoittelua. Tulet aivan varmasti saavuttamaan pallon kanssa täysin uuden itseluottamuksen tason! 

Harjoitukset: 
  • Perjantaisin Aktia Areenalla ministreetillä 
  • Martinkyläntie 1, 01670 Vantaa 
  • Harjoituksia jaksolla on 7 kpl 
  • Ensimmäiset harjoitukset 4.11.2022
Ryhmät: 

Freestyle ja Street Futiskoulu hinta: 95€ 

 


Lisätiedot:


Anna Niemelä
Liikuntapalvelupäällikkö
anna.niemela@vjs.fi
+358 40 801 0775