Cityvarasto VJS:n logistiikan pääyhteistyökumppaniksi 

Vantaan Jalkapalloseura ja Cityvarasto ovat aloittaneet yhteistyön. Cityvarasto tulee toimimaan VJS:n virallisena logistiikan pääyhteistyökumppanina. 

Aloitettu yhteistyö on Vantaan Jalkapalloseuralle äärimmäisen tärkeä esimerkiksi tapahtumien ja välineiden säilytystä varten. Cityvarasto tunnetaan joustavista ja moderneista pienvarastoista. 

– Meillä on kasvanut varastointitilan tarve, johon Cityvarasto tarjoaa hienon mahdollisuuden. Paikallisuus ja pitkäaikainen, luotettava kumppanuus ovat meille tärkeitä asioita. Cityvaraston kumppanuus helpottaa meidän toimintaamme myös tapahtumien järjestämiseen tarvittavien tavaroiden säilytyksessä ja kunnossapidossa unohtamatta kaikissa muita jalkapalloon liittyvissä materiaaleissa, sanoo VJS:n olosuhdepäällikkö Velimatti Helasterä

VJS:n Helasterä ja Cityvaraston markkinointipäällikkö Markus Liukkonen tarkastamassa uusia tiloja.

– Tarvitsimme lämpimän ja turvallisen varastotilan seuramme varusteille ja tarvikkeille. Seuran käytössä ollut kontti ei enää riittänyt, ja uusi ratkaisu oli löydettävä nopeasti. Onneksi apu löytyi läheltä ja otimme yhteyttä Kaivokselan Cityvarastoon, josta löytyi tarvittavan kokoinen pienvarasto, kertoo VJS:n toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Uuden yhteistyösopimuksen myötä VJS sai siirrettyä varusteitaan ja tapahtumavälineitään Kaivokselan toimipisteelle, jossa iso varastotila palvelee seuraa mainiosti. 

– Valitsemme tarkkaan yhteistyökumppanimme. Yhteistyö VJS:n kanssa tukee arvojamme ja on hyvä esimerkki paikallisesta toiminnasta, joka on myös yhteisöllistä. VJS:n tukeminen ja paikallisen jalkapallokulttuurin edistäminen on meille kunnia-asia, miettii Cityvaraston markkinointijohtaja Paula Nordgren

Cityvaraston markkinointijohtaja Nordgren ja VJS:n toiminnanjohtaja Bruun lähtevät iloisina yhteistyöhön.

Tervetuloa VJS-perheeseen Cityvarasto!