Anu Paukkunen VJS:n tapahtuma- ja kehitysjohtajaksi 

Vantaan Jalkapalloseura saa jälleen kovan tekijän tapahtumapuolelleen, kun Anu Paukkunen aloittaa seurassa tapahtuma- ja kehitysjohtajana. Paukkunen on ollut aikaisemmin töissä muun muassa markkinointikoordinaattorina Palloliitolla sekä palvelujohtajana Ticketmasterilla. Marja Marinin työsuhde on päättynyt. 

– Paluu jalkapallon pariin tuntuu luontevalta, enkä koskaan ajatellut, etteikö se olisi mahdollista. Olen enemmänkin odottanut sopivaa tilaisuutta. En tiedä, olenko koskaan ollut kunnolla poiskaan. Futis on aina kulkenut jollain tapaa mukana, Anu Paukkunen sanoo. 

Tapahtuma- ja kehitysjohtajana Paukkuselle kuuluu muun muassa tapahtumien, tapahtumayhteistyön ja kuluttajamyynnin konseptointi, johtaminen ja kehittäminen sekä oman tulosvastuualueensa johtaminen. 

– Jännää ja jännittävää, pelkästään hyvällä tavalla. Vaikka monella tapaa palaan tuttujen asioiden äärelle, samalla tosi moni asia on uutta: ihmiset, toimintaympäristö ja oma rooli. Tähän työympäristöön liittyy myös nostalgisia fiiliksiä, sillä olen syntynyt Myyrmäessä ja olen viettänyt nuoruusvuosina paljonkin aikaa Myyrmäen jäähallissa ringetteharrastuksen parissa, Paukkunen kertoo tunnelmistaan uuden työn alkaessa. 

Tutun paikan lisäksi jalkapallopiireissä ja -ympyröissä aiemminkin työskennellyt Paukkunen on saanut heti kiinni VJS-yhteisöstä ja seuran ytimestä. 

Olen tiedostanut VJS:n läsnäolon alueella aina ja ajattelen, että VJS on perinteikäs seura ja tärkeä paikallinen liikuttaja. Seuran yhteisöllisyys on voima, joka vie toimintaa eteenpäin. Se on se, mitä jalkapallosta yleisestikin ajattelen ja siksi sen pariin on helppo palata.  

Anu Paukkunen

VJS:n toiminnanjohtaja Janne Bruun on vakuuttunut ja iloinen Paukkusen työn aloittamisesta. 

– Uskon, että Anun johdolla saamme kuluttajaliiketoimintaamme uutta virtaa, osaamista ja näkemyksiä. Kuljen tässä vielä Anun ja Tiina Ahlan tukena tiiviisti läpi kesän Vantaa Cupien ja siirrän tapahtumiin liittyvää hiljaista tietoa eteenpäin. Vantaa Cupien lisäksi uskomme myös, että muussa tapahtumallisuudessa on paljon potentiaalia kehittää seuramme kaupallisten tulovirtojen kasvua, Bruun sanoo. 

Juuri Vantaa Cup on lähestyvänä isona tapahtumana myös kirkkaana Paukkusen mielessä uuden työn alkaessa. 

– Vantaa Cup kiinnostaa nähdä konkreettisesti, että mitä se on ja miten kaikki käytännössä toimii, Paukkunen sanoo. 

Kaupallisen johtajan Marja Marinin työsuhteen päätyttyä seuran kaupallisia toimintoja ja tapahtumien tulosvastuualuetta lähdettiin nopeasti uudelleenorganisoimaan. Tapahtumat ja niihin liittyvä kehittäminen ja suunnittelu kuuluvat jatkossa Paukkuselle, yritysmyynti Bruunille. 

– Tunnistimme, että tapahtumien kehittäminen on tällä hetkellä tehokkain tulovirtojen monipuolustaja. Anun nimi nousi esiin nopeasti, sillä tiesin hänet ja hänen työhistoriansa ennakkoon. Tiesin myös, että hän saattaisi olla nopeastikin saatavilla mukaan. Asiat loksahtivat onneksi nopeasti yhteen ja tähän päästiin nopealla aikataululla, Bruun kertoo. 

Paukkunen tuo mukanaan seuraan ja työyhteisöön ammattitaidon lisäksi rytmiä, naurua ja mukaansa tempautuvuutta. 

– Varmasti eniten odotan uusien ihmisten kohtaamista. Saan ihmisistä energiaa omaan työhöni. Yhteisöllisyys tuo varmaan meidän kaikkien työhön motivaatiota ja energiaa. Työssäni saatan usein olla hyvin perusteellinen, mutta toisaalta pyrin siihen, että asiat tehdään tehokkaasti ja riittävän hyvällä tasolla, Paukkunen sanoo ja jatkaa: 

– Tuon mukanani paljon naurua ja rentoa, hyvää fiilistä. Olen iloinen ja positiivinen, heittäytyjäluonne ja otan rohkeasti askeleen kohti uutta ja tuntematonta. Innostun helposti hyvistä ideoista ja välillä huonommistakin, Paukkunen nauraa. 

Kiinnostaako yhteistyö seuramme kanssa? Ota yhteyttä: 

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
+358 400 529 036
janne.bruun@vjs.fi

Anu Paukkunen 
Tapahtuma- ja kehitysjohtaja 
+358 50 4821015 
anu.paukkunen@vjs.fi