Tervetuloa Vantaan Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkueen
kotisivuille

VJS:n miesten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella Kakkosessa. Joukkue pelaa kotiottelunsa Myyrmäen jalkapallostadionilla ja edustaa ylpeänä värejään ja kotiseutuaan. Joukkue koostuu pääasiassa seuran omista kasvateista ja laadukkaista ulkopuolisista vahvistuksista. Joukkue haluaa tulevalla kaudella taistella Kakkosen kärkipäässä ja tarjota elämyksiä kannattajilleen.

Seuraava kotiottelu Ke 19.6. VJS - MP (Kakkonen) Myyrmäen stadion klo 18:30Seuraava vierasottelu Su 16.6. FC Viikingit - VJS (Kakkonen) Heteniityn nurmi klo 18:30

Kotiotteluiden lippujen hinnat: Aikuiset 5 € ; Lapset 6-16 v, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 2 € ; Pelipassilla ja VJS:n jäsenkortilla 1 € alennus aikuisten lipusta ; Seuran pelaajat ja toimihenkilöt seuran asusteissa ilmaiseksi ; Kausikortti 30 € osta tästä.

Uutiset

Joukkue

19. Altin Ademaj

23. Anton Heikkinen

26. Samu Strengell


4. Patrik Pykälä-Aho


18. Charles Katashira

27. Joni Merinen

28. Robert Gädda


11. Emongo Osongo

15. Janar Georg
17. Petteri Koivisto

Kakkonen 15.6.2019

Yhteistyökumppaniksi

Vantaan Jalkapalloseura on lähes 2000 pelaajan jalkapalloyhteisö. Miesten edustusjoukkueen tarkoitus on palvella VJS-yhteisöä ja lähialueen ihmisiä tarjoten jännittäviä jalkapalloelämyksiä ja olemalla se oman kylän joukkue, jota kannattaa. VJS:n omille kasvateille ja muille pääkaupunkiseudun talenteille joukkue toimii ponnahduslautana kansalliselle huipulle ja pelipaikkana junioriputken päässä. Joukkue houkutteli viime kaudella Kolmosen kärkiotteluun TiPS:ä vastaan lähes 1500 katsojaa kotistadionille Myyrmäkeen. Yhteistyökumppanina olet mahdollistamassa tätä toimintaa – pääset yhteisömme ja seuraajiemme tietoisuuteen sekä verkostoihin. Erilaiset yhteistyömahdollisuudet ovat räätälöitävissä yrityksenne tarpeiden mukaan.

Yhteydenotot:
Marko Kolsi
050 351 0391
marko.kolsi@vjs.fi

Yhteistyökumppanit


Kalenteri