Kuva: Jari Mäensivu

OTTELURAPORTTI: VJS:lle tylyt lukemat kotiinviemisiksi Espoosta

VJS kohtasi lauantaina 26.5. tutun vastustajan vuosien varrelta, kun joukkue matkusti EBK:n vieraaksi Espooseen. Ottelu päättyi kotijoukkueen vakuuttavaan 3-0 voittoon. Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Lauantaina VJS koki karvaan tappion Espoossa. Tappion myötä VJS on tällä hetkellä neljällä pisteellä sarjataulukon sijalla 9. Ottelu alkoi lauantaina Espoossa hieman myöhässä aikataulusta kentän yläpuolelle osuneen ukkoskuuron seurauksena. Kun ottelu lopulta päästiin aloittamaan, peliä ehti kulua vain neljä minuuttia, kun EBK onnistui viimeistelemään pallon vierasjoukkueen maaliin. Tämän takaiskun jälkeen VJS sai hieman enemmän peliään kasaan. Ensimmäisen puoliajan lopulla EBK pääsi vielä toistamiseen maalintekoon ja puoliajalle siirryttiin 2-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla VJS sai paineistettua EBK:n puolustusta ja luomaan erinomaisia maalipaikkoja. Tasoitusmaalia ei kuitenkaan saatu viimeisteltyä. Sen sijaan EBK onnistui vielä kertaalleen maalinteossa ja se sinetöi ottelun loppulukemiksi 3-0. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin vierasjoukkue VJS:n Elsa Konttinen.

VJS:n valmentaja Patrick ”Pate” Enzilame ennakoi, että lauantain vastustajalta on vaikea viedä pisteitä:

– EBK on pelannut vakuuttavasti sarjassa ja on kerännyt hyvin pisteitä, mutta tietysti meidän tavoitteena oli tehdä ottelusta vaikeaa heille.

– Taas yksi todella ärsyttävä tappio, joka johtui pääosin meidän omista virheistä. Meillä oli pari hyvää paikkaa kaventaa, mutta tällä kertaa ei vaan millään saatu palloa vastustajan verkkoon, toteaa Pate.

VJS pelaa seuraavan kerran keskiviikkona 5.6. kotona Myyrmäessä, kun vastaan asettuu FC Lahti.