Kuva: Jari Mäensivu

OTTELURAPORTTI: VJS taipui äitienpäivänä tappioon Raumalla

Viime sunnuntaina 12.5. pelatussa Naisten Ykkösen ottelussa VJS matkusti Raumalle Pallo-Iirojen vieraaksi. VJS joutui kuitenkin palaamaan kotiin pisteittä, ottelun päätyttyä 2-1 kotijoukkueen hyväksi. Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Kotijoukkue aloitti ottelun terävästi, kun Pallo-Iirojen Helmiina Luoma laukoi pallon vierasjoukkueen maaliin jo 6. minuutilla. Vierasjoukkueen hallitessa peliä, ei ensimmäisellä puoliajalla nähty enempää maaleja. Toiselle puoliajalle vierasjoukkue laittoi lisää vauhtia otteluun, ja heti 48. minuutilla Helmi Kumpulainen tasoitti ottelun. Ottelun voittomaalia saatiin odottaa aivan ottelun viime minuuteille, kunnes 84. minuutilla Pallo-Iirojen Katarina Maikola viimeisteli vierasjoukkueen pallonmenetyksestä pallon maaliin.

Naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Aku Jokinen ei ole tyytyväinen ottelun lopputulokseen.

– Ei ollut Rauma edelleenkään VJS:lle suosiollinen paikka vierailla. Hallittiin mielestäni peliä ja luotiin maalintekotilanteita riittävästi pelin voittamiseen, mutta tehtiin myös helppoja virheitä. Valitettavasti tilastoilla ei pelejä voiteta vaan maaleilla ja niitä ei onnistuttu tarpeeksi tekemään. Jatketaan harjoittelua ja uskotaan edelleen omaan tekemiseen. Ollaan joka päivä snadisti parempia niin kyllä niitä pisteitäkin alkaa kertyä.

Pallo-Iirot – VJS 12.5.

Aloituskokoonpano:
99 Ilovuori | MV 
5 Kivinen
6 Konttinen | C
9 Rantala
10 Seppänen
17 Siidorov
19 Rautasola
21 Himberg
24 Kumpulainen
83 Hägg

Vaihtopelaajat:
1 Timonen | MV 
3 Helasterä
7 Kurhela
11 Kattelus
13 Leminen
16 Oksanen
23 Kiviniemi