Kuva: Jari Mäensivu

OTTELURAPORTTI: VJS jäi pisteittä Oulussa

VJS kohtasi vierasottelussa ONS:n lauantaina 6.7. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkue ONS:n 3-2 voittoon. Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

VJS matkusti jo ottelua edeltävänä päivänä Ouluun. Ottelu käynnistyi 6.7. lauantaina kello 13:00 Castrenin tekonurmella. ONS aloitti vahvasti ottelun, mutta VJS onnistui puolustamaan tiiviisti ja pitämään oululaiset pois maalinteosta. Ottelun 10. minuutilla VJS sai kulmapotkun, josta keskikenttäpelaaja Erica Kivinen pääsi laukomaan pallon takaylänurkkaan. Puoliajalle siirryttiin VJS:n 0-1 johtoasemassa.

VJS aloitti toisen puoliajan, jossa Helmi Kumpulainen syötti keskialoituksesta Erica Kiviselle. Kivinen oli havainnut vastustajajoukkueen maalivahdin nousseen korkealle, ja yllättikin ONS:n maalivahdin laukomalla pallon puolesta kentästä maaliin. Näin VJS siirtyi 0-2 johtoasemaan. ONS jatkoi kuitenkin vahvaa hyökkäämistä, jonka seurauksena VJS joutui valumaan alas ja lähellä omaa rangaistusaluettaan. Ja 50. peliminuutilla ONS onnistui maalinteossa ja vain neljä minuuttia ensimmäisen osuman jälkeen onnistuivat toistamiseen ja tasoittivat ottelun 2-2. VJS sinnitteli aivan ottelun viimeisille minuuteille saakka, kunnes 90. peliminuutilla ONS onnistui tekemään voittomaalin kulmapotkun jälkitilanteesta.

Päävalmentaja Aku Jokinen joukkueineen ovat pettyneitä ottelun lopputulokseen:

– ONS tuli heti pelin alkuun vahvalla paineella ja pystyi painamaan peliä meidän puoliskolle. Kestettiin alkurynnistys ja saatiin johtomaali ja pidettyä johtoasema taukoon asti. Toisen puoliajan alkuun upea kaukolaukausmaali ja 2-0-johtoon, josta olisi pitänyt pystyä pitämään kiinni. ONS oli todella vahva tokalla puolikkaalla, mutta se harmittaa vietävästi että me edesautettiin taas kahden vastustajan maalin syntyä noin voimakkaasti ja lopun kulmatilanteesta tullut maali oli todella heikosti puolustettu erikoistilanne. 3 pinnaa oli tarjolla, saatiin lopulta 0, niin ei hirveän tyytyväinen fiilis ole. Nyt pikku huili ja jatketaan hommia ja ollaan parempia.