Kuva: Jimi Soinila

OTTELURAPORTTI: FC Inter 2 vei voiton – runsasmaalinen peli päättyi yhden maalin tappioon

Miesten edustusjoukkue matkasi lauantaina 13.4. iltaotteluun Turkuun. FC Inter 2 isännöimä ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 4–3-voittoon (2–1). Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Ottelun ensimmäiset 20 minuuttia olivat VJS:lle hankalat. Kotijoukkueen maalitehtailu alkoi jo 8. minuutilla, kun Interin Joonas Kekarainen pääsi iskemään avausmaalin. Interin toinen maali syntyi 19. minuutilla kapteeni Gezim Vocan toimesta. Ennen puoliaikaa nähtiin VJS:n kauden avausmaali, kun Kevin Nurmi onnistui viimeistelemään puoliaikatilanteeksi 2–1 39. minuutilla.

– Alku oltiin aika purjeessa, etenkin meidän vasemmalta laidalta. Sitten petrattiin ja olisimme voineet tehdä ensimmäisellä puoliskolla enemmänkin kuin yhden. Inter kyllä ansaitsi puoliaikajohtonsa, miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark kommentoi.

Toisen puoliajan alun käsikirjoitus matki ensimmäistä. Interin kolmas maali syntyi 53. minuutilla, ja maalintekijäksi päivitettiin loppujen lopuksi Oliver Kangaslahti, ja Bämo Ahmadi viimeisteli kotijoukkueen maalisaldon neljään 73. minuutilla. Ottelun loppua kohti sisuuntunut VJS onnistui maalinteossa vielä kahdesti, kun Olli Saksinen iski tilanteeksi 4–2 81. minuutilla ja kaunisteli lopputulokseksi 4–3 ihan pelin lopussa lisäajalla.

– Onnistuttiin kyllä maalinteossa, mutta isossa kuvassa ei ansaittu voittoa, Ekmark summaa.

Maalitilastojen lisäksi ottelussa nähtiin yhteensä kahdeksan keltaista korttia, joista kaksi sai VJS:n Matias Syrjäläinen. Syrjäläinen on sivussa seuraavan sarjapelin, joka pelataan lauantaina 20.4. Myyrmäessä FC Honkaa vastaan.

Miehet pääsevät tositoimiin jo tiistaina, kun Suomen Cupin pelit pyörähtävät myös miesten edustusjoukkueen osalta käyntiin. Tiistai-iltana vastaan asettuu SexyPöxyt, joka pelaa myös Kakkosessa VJS:n kanssa samassa lohkossa. Ottelu pelataan tiistaina 16.4. Laaksolahden tekonurmella klo 20.00 alkaen.