Kuva: Jari Mäensivu

OTTELUENNAKKO: VJS toivottaa Ilves-Kissat tervetulleeksi Myyrmäkeen sunnuntaina

Miesten edustusjoukkue pelaa jälleen sunnuntaina 26.5. kotiottelun Myyrmäen Jalkapallostadionilla. Vastaan saapuu tamperelainen Ilves-Kissat.

– Fiilikset on hyvät, aurinko paistaa, lämmintä piisaa, treeni kulkee ja mieli on korkealla, mikäs tässä, fiilistelee miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark.

VJS:llä on takanaan kuuden ottelun tappioton putki. Kotona joukkue on ollut vahva, sillä kaikki tämän kauden kotipelit ovat päättyneet voittoon. Vierasjoukkue Ilves-Kissat saapuu Myyrmäen otteluun neljän ottelun tappiot takanaan.

– Meillä on Ilves-Kissoista vielä vähän tietoa, he ovat pelanneet aika erilaisia tuloksia. Meidän pitää olla valmiina kaikkeen. Meistä itsestämme on kiinni se, millainen sunnuntain pelistä tulee. Keskitytään siihen, Ekmark summaa.

Sunnuntaista on luvassa kesäinen päivä, mikä takaa ottelulle hienot puitteet. Hyvän jalkapallon lisäksi Ekmark nimeää loistavat olosuhteet syyksi tulla katsomaan sunnuntai-illan ottelua.

– Tiedossa on erinomainen jalkapallomatsi. Me haluamme aina pelata hyvää jalkapalloa ja tarjota hyvää viihdettä. Meillä on hyvää prässäämistä sekä puolustamista, Ekmark sanoo ja vinkkaa katsojille loppuun:

– Meillä on kaunis stadion ja hyvät olosuhteet, hyvää musiikkia ja loistava kuuluttaja.

VJS-Ilves-Kissat
Miesten Kakkonen
Su 26.5.2024
Klo 18.30
Myyrmäen Jalkapallostadion

Otteluisäntänä toimii Busmo Oy.