Kuva: Jari Mäensivu

OTTELUENNAKKO: VJS matkustaa äitienpäivänä Raumalle pistejahtiin

Äitienpäivän sunnuntaina 12.5. VJS matkustaa Raumalle Pallo-Iirojen vieraaksi Naisten Ykkösen otteluun. Ottelu vihelletään käyntiin kello 18:00 Äijänsuo stadionilla.

Naisten edustusjoukkueen tuplapeliviikko huipentuu 12.5. äitienpäivän sunnuntaina, kun joukkue matkustaa Raumalle Pallo-Iirojen vieraaksi. VJS on tällä hetkellä sarjataulukossa yhdeksäntenä ja kasassa on kolme pistettä. Raumalaiset puolestaan sarjan viimeisinä, vielä jahtaamassa ensimmäisiä pisteitään.

Päävalmentaja Aku Jokinen kuvaa ottelun lähtökohtia hyviksi, ja joukkue lähtee tosissaan taistelemaan pisteistä Raumalle.

– Viime viikonlopun tasaisesta väännöstä sarjakärkeä vastaan on hyvä jatkaa tähän peliin, etenkin kun käytettävissä on oikeastaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella koko rosteri. Sen myötä kilpailu pelipaikoista on hyvää ja kokoonpano on varmasti täynnä voitonnälkäisiä pelaajia.

Rauma ei kuitenkaan vantaalaisille ole koskaan ollut helppo paikka voittaa pisteitä, sillä joukkueiden edelliset kohtaamiset Raumalla ovat päättyneet kotijoukkueen voittoon.

Pallo-Iirojen startti kauteen ei ole ollut ruusuilla tanssimista, mutta missään nimessä ei ole varaa aliarvioida vastustajaa tälläkään kertaa. Rauma on aina vaikea vieraspelipaikka, joten varmasti saadaan tehdä täysi iltapuhde että täysi pistesaalis lähtee Vantaalle, toteaa Jokinen.

Pallo-Iirot – VJS
Naisten Ykkönen
Su 12.5.
Klo 18:00
Äijänsuo stadion, Rauma