Kuva: Jari Mäensivu

OTTELUENNAKKO: VJS kohtaa tasapisteissä olevan Ilves/2:n kotona

VJS kohtaa lauantaina 18.5. kello 15:00 Ilves/2:n kotona Myyrmäessä. Vierasjoukkue Ilves/2 on tasapisteissä VJS:n kanssa viiden pelatun ottelun jälkeen, molemmilla joukkueilla on kasassa yksi voitto.

Voitonnälkäinen VJS lähtee kotistadionilla hakemaan kauden toista voittoaan ja keräämään lisää pisteitä. Viime viikolla joukkue kärsi vierastappion Raumalla Pallo-Iiroille 2-1. Tästä sisuuntuneena joukkue lähtee viikonlopun otteluun entistä voitonnälkäisempänä. Ilves/2:lla puolestaan on takana 0-6 tappio HJK Akatemialle.

Joukkueen päävalmentaja Aku Jokinen odottaa lauantain ottelusta tasaista kamppailua:

– Ilves on meidän kanssa tällä hetkellä tasapisteissä, niin odotettavissa on jälleen tasainen taistelu arvokkaista pisteistä. Meidän pitää pystyä olemaan huolellisempia ja varmempia pallon kanssa, alkukautta ovat leimanneet helpot, pakottamattomista virheistä tulevat maalit ja niistä pitää päästä eroon.

Mikäli tehokkuus ja huolellisuus pallollisena paranevat, on Jokinen optimistinen siitä, että joukkue pystyy voittamaan minkä tahansa joukkueen sarjassa:

– Hyökkäyskolmannekselle on useimmissa peleissä päästy suhteellisen paljonkin, mutta ratkaisut siellä ovat jättäneet toivomisen varaa. Tehokkuutta ja huolellisuutta lisää, niin annamme itsellemme mahdollisuuden voittaa minkä tahansa pelin tässä sarjassa.

VJS – Ilves/2
Naisten Ykkönen
Lauantai 18.5. klo. 15:00
Myyrmäen Jalkapallostadion