Kuva: Jari Mäensivu

OTTELUENNAKKO: VJS kohtaa äitienpäivänä kotona sarjakakkosen Pallo-Iirot

Sunnuntaina 12.5. äitienpäivänä pelataan Myyrmäessä jännittävä miesten Kakkosen ottelu, kun juuri onnistuneen Suomen Cupin ottelun pelannut VJS saa vieraakseen raumalaisjoukkueen Pallo-Iirot.

MUP Stadionille saadaan jälleen laadukas jalkapallo-ottelu, kun miesten Kakkosen sarjakakkonen saapuu Länsi-Vantaalle. VJS isännöi Pallo-Iiroja äitienpäiväsunnuntain ottelussa, joka pelataan klo 18.30 alkaen Myyrmäen Jalkapallostadionilla.

Pallo-Iirot on tällä hetkellä sarjataulukossa kakkospaikalla neljällä voitolla ja yhdellä tasapelillä, VJS sen sijaan seitsemäntenä kahdella voitolla, kahdella tasapelillä ja kahdella tappiolla.

– Sunnuntaina on toinen iso pala ja kotipeli tälle viikkoa. Raumalaiset ei ole vielä hävinnyt kertaakaan ja meidän tehtävämme on nyt luonnollisestikin aiheuttaa se ensimmäinen tappio, miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark kommentoi tulevaa kotiottelua.

Vaikka kyseessä on jälleen tuplapeliviikko, valmistautuminen on tapahtunut rutiininomaisesti. Ottelua suunnitellaan tarkasti ja pohditaan, mitä ottelussa todennäköisesti tapahtuu ja miten vastustajaa vastaan halutaan pelata. Keskiviikkoillan Suomen Cupin sensaatiovoitto Gnistanista on antanut joukkueelle valtavasti lisäbuustia, ja tuleva ottelu kotiyleisön edessä vain lisää positiivista ilmapiiriä.

– Meidän vahvuutemme tässä pelissä on se, että me pelaamme himassa ja himassa me ei ihan hirveästi näitä matseja anneta kaverille tai hävitä. Toivotaan, että saadaan sunnuntaina pidettyä Gnistan-pelistä tullut hyvä buugi yllä, Ekmark sanoo.

Äitienpäivän kunniaksi kaikki äidit pääsevät lastensa kanssa ilmaiseksi sisään otteluun. Tervetuloa viettämään äitienpäivää MUPilla viihdyttävän jalkapallon parissa!

VJS:n edustusjoukkueiden viralliset etkot ja jatkot Beer & Wine Solmussa Myyrmäen Ruukkupolulla.

VJS – Pallo-Iirot
Miesten Kakkonen
Su 12.5.
Klo 18:30
Myyrmäen Jalkapallostadion