Kuva: Jari Mäensivu

OTTELUENNAKKO: VJS hakee revanssia TamU:sta lauantain kotiottelussa

VJS:n miesten edustusjoukkue pelaa Länsi-Vantaa-päivänä 8.6. kotiottelun Myyrmäen Jalkapallostadionilla, kun vieraaksi saapuu Tampere United.

Miesten Kakkosen ottelussa lauantaina 8.6. VJS hakee revanssia Tampere Unitedista. Joukkueet kohtasivat viimeksi huhtikuussa Tammelassa kauden avausottelussa, jonka TamU vei loppujen lopuksi tiukasti numeroin 0–1.

– Ei se kauden eka peli kyllä juurikaan mielessä ole, ehkä jotain pieniä juttuja sen pelin jälkeisistä fiiliksistä. Lauantai näyttää, miten valmistautumisemme on onnistunut, miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark sanoo.

TamU:n valmennuksessa tapahtui muutoksia toukokuun alussa, kun joukkuetta monta vuotta valmentanut Jukka Listenmaan tilalle päävalmentajaksi tuli Tero Suonperä. TamU on tällä hetkellä sarjataulukossa 3. paikalla 19 pisteellä. VJS on kolmen pisteen päässä 6. sijalla 16 pisteellä.

Lauantain pelipäivä on VJS:lle monella tapaa erityinen, sillä silloin vietetään Länsi-Vantaa-päivää. Myyrmäessä pelataan kyseisenä päivänä neljä VJS-ottelua, joista miesten edustusjoukkue pelaa viimeisen. Kotiotteluiden yleisömäärissä on näkynyt hienoista kasvua viime peleissä, ja samaa trendiä toivotaan myös jatkossa.

– Me arvostetaan jokaista ihmistä, joka on katsomassa pelejä. Nautimme siitä, että ihmiset maksavat ja käyttävät kallisarvoista aikaansa, että tulevat katsomaan meidän pelaamaa jalkapalloa. Tottakai se aina vaikuttaa ja me yritetään antaa ihmisille takaisin tunteita ja hyvää jalkapalloa, Ekmark sanoo.

VJS – TamU
Miesten Kakkonen
La 8.6.
Klo 18:30
Myyrmäen Jalkapallostadion

Miesten ja kaikkiin muihin Länsi-Vantaa-päivän 8.6. otteluihin on vapaa pääsy. Tervetuloa viettämään jalkapallontäyteistä päivää Myyrmäkeen!