OTTELUENNAKKO: VJS haastaa jälleen liigajoukkueen Suomen Cupissa – neljännesvälierässä vastassa AC Oulu

VJS:n miesten edustusjoukkueen Suomen Cupin taival on edennyt neljännesvälieriin. Vastaan saapuu Veikkausliigajoukkue AC Oulu. Ottelu pelataan VJS:n kotona Myyrmäessä tiistaina 25.6. klo 19.00 alkaen.

VJS:n miesten edustusjoukkue pelaa jälleen isoja pelejä tiistaina 25.6. Myyrmäessä, kun Suomen Cupin neljännesvälieräottelussa joukkue saa vastaansa vieraita Pohjois-Pohjanmaalta. Veikkausliigajoukkue AC Oulu on VJS:n seuraava haaste Suomen Cup -taipaleella.

– Mikäs sen parempaa, kuin pelata jälleen top16 Suomen Cupia himassa. Senhän takia tässä treenataan, että saadaan näitä hyviä pelejä pelata, VJS:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark kommentoi ottelua edeltävänä päivänä.

Edellisen viikon sarjaotteluvoiton siivittämänä joukkue vietti loppuviikkona juhannusta, mutta palasi sorvin ääreen jälleen sunnuntaina. Valmistautuminen on sujunut tiukasta aikataulusta huolimatta hyvin.

– On yritetty ihan normaaliin tapaan miettiä, mitä sieltä tulee vastaan. Eilen (sunnuntaina) kokoonnuttiin, vedettiin laadukkaat treenit alle ja tänään katsotaan vielä vähän lisää, jotta pystytään huomenna vastaamaan haasteisiin, Ekmark sanoo.

VJS voitti keskiviikkona 19.6. Kakkosen B-lohkon ottelussa sarjakärki FC Inter 2:sen numeroin 3-2. Kuva: Jari Mäensivu

AC Oulu on tällä hetkellä Veikkausliigan sarjataulukossa 10. sijalla yhdellä voitolla, kuudella tasapelillä ja viidellä tappiolla. Vaikka VJS on tähän asti pelannut kotona tappiottomasti ja kaatanut isoja vastustajia, on tuleva ottelu jälleen selkeän ennakkosuosikin ja altavastaajan taistelu.

– Monen asian pitää onnistua riittävän hyvällä tasolla, että päästään jatkoon, mutta ei meidän edelleenkään mitään superihmettä tarvitse ratkoa. Pelataan laadukasta futista, vastataan haasteisiin ja toivotaan, että se riittää. Vähän varmaan tarvitaan onneakin tietyissä tilanteissa. Sellaista lähdetään rakentamaan ja siihen lähdetään keskittymään, Ekmark kommentoi.

Joukkueen sisällä vallitsee ottelua edeltävinä päivinä erinomainen tunnelma. Monesti tiukoissa paikoissa ja erityisesti Suomen Cupissa onnistunut joukkue on odottavaisin mielin kohti Cup-ottelua.

– Kaikki odottavat näitä isoja pelejä. Toivotaan paljon väkeä paikalle ja kivasti kannustusta kylkeen, Ekmark sanoo.

Suomen Cup
Neljännesvälierät
VJS – AC Oulu
Tiistaina 25.6.
Klo 19.00
Myyrmäen Jalkapallostadion

Liput: 5 €/10 €

Alle 7-vuotiaat, VJS:n pelaajat ja toimihenkilöt Nike-seuravaatteilla sekä VJS:n kausikorttilaiset pääsevät maksutta sisään.

Ottelussa toimii kioski, makkara- ja pizzamyyntipiste sekä K-18 anniskelukatsomo.