OTTELUENNAKKO: Tuplapeliviikon toisessa ottelussa VJS kohtaa TPS:n

Lauantaina 8.6. VJS kohtaa Myyrmäen Jalkapallostadionilla kello 15:30 viime kaudella Kansallisesta Liigasta pudonneen Turun Palloseuran. Tällä viikolla VJS on keskiviikkona pelannut jo yhden Naisten Ykkösen ottelun FC Lahtea vastaan, joka päättyi lahtelaisten 0-3 voittoon.

Päävalmentaja Aku Jokinen on pettynyt keskiviikkoillan tappioon FC Lahtea, sillä kotijoukkueella oli kaikki mahdollisuudet voittaa ottelu:

– Turha ja erittäin turhauttava tappio. Taas tasainen peli, jota ei pystytty omista maalintekotilanteista tappamaan. Siihen kaksi luvattoman helppoa maalia vastustajalle, niin tulos on mitä on. Jatketaan työtä ja kehitytään, muuta tietä ylöspäin ei ole.

Lauantaina 8.6. Myyrmäessä vietetään Länsi-Vantaa-päivää, joten tiedossa on viihdyttävä ottelutapahtuma. TPS on tällä hetkellä sarjataulukon kolmannella sijalla, eikä ole hävinnyt yhtäkään ottelua. Vaikka kotijoukkue VJS lähteekin otteluun lievänä altavastaajana, kotijoukkue ei lähde peruuttelemaan.

– TPS on tietysti erittäin vahva joukkue ja iso ennakkosuosikki. Heillä on viime kaudelta liigakokemusta, kun me taas ollaan nousijajoukkue eli kaikki paineet on turkulaisilla. Vaikka meidän sarjatilanne ei kovin ruusuiselta näytäkään, niin ei me lähdetä pelkäämään ketään, toteaa Jokinen.

Päävalmentaja Jokinen odottaa joukkueeltaan päivän otteluun erityisesti kaksinkamppailuvoittoja sekä tarkkaa viimeistelyä maalintekotilanteissa:

– Kotipeli ja seuran juhlapäivä, niin mikäs sen parempaa. Aggressiivisuutta tarvitaan kaksinkamppailuihin valtavasti lisää ja tehokkuutta viimeistelyyn, ollaan oltu aivan liian kilttejä edellisissä peleissä ja kiltteys ei oikein invaasiopallopelien luonteeseen sovi jos pärjätä haluaa.

VJS – TPS
Naisten Ykkönen
8.6. klo. 15:30
Myyrmäen Jalkapallostadion