Kuva: Jari Mäensivu

OTTELUENNAKKO: Kauden kotiavauksessa vastaan ONS

VJS:n edustusjoukkueet avaavat lauantaina 20.4. viimein kotikautensa Myyrmäen Jalkapallostadionilla. Naisten edustusjoukkueen ottelu käynnistyy kello 14:00, kun saamme vieraaksi pohjoisesta Oulu Nice Soccerin.

Naisten sarja-avaus ei viime viikolla päättynyt toivotulla tavalla. 14.4. pelatussa ottelussa naiset kokivat kylmää kyytiä kotkassa, kun FC KTP päätti ottelun tylysti 6-1 lukemiin. Nyt viime viikon aikana joukkue on sisuuntunut koetusta tappiosta ja lähtee nyt jahtaamaan kotiyleisön edessä ensimmäisiä pisteitään. Tämän päivän kotiavauksessa vieraaksi saapuu ONS.

Vierasjoukkue tippui viime kauden päätteeksi Kansallisesta Liigasta. Oululaiset ovat ehtineet pelata alkaneella kaudella Naisten Ykkösessä kaksi ottelua vaihtelevin tuloksin. He avasivat kauden kotonaan, jossa EBK vei pisteet maalein 0-3. Kauden toisessa ottelussaan oululaiset puolestaan kohtasivat kotona Pallo-Iirot, jotka taipuivat 0-3 tappioon. Näin ollen kahden ottelun jälkeen ONS:lla on kasassa yksi voitto ja yksi tappio.

Naisten edustusjoukkue on saanut viime viikolla valmennustiimiinsä odotetun vahvistuksen. Paulin ”Pate” Enzilame on siirtynyt osaksi Naisten Edustusjoukkueen valmennustiimiä. Pate on tyytyväinen joukkueen treenimoraaliin ja kehuu joukkueen ryhmähenkeä.

– Liityin viikko sitten joukkueen valmennuksen vahvuuteen joukkueenjohdon kanssa pitkään käytyjen keskustelujen jälkeen. Ensimmäinen viikko on sujunut todella hyvin, ja olen tykännyt joukkueen ryhmänhengestä ja treenimoraalista, kertoo Pate.

Naiset ovat valmistautuneet huolellisesti lauantain kotiavaukseen:

– Kotiavaukseen valmistautuminen on sujunut osaltaan myös hyvin, osallistujien määrä treeneissä on ollut tasaisen hyvä ja on päästy harjoittelemaan haluttuja asioita. Tavoitteena on napata tietysti lauantaina kolme pistettä, kertoo Pate.

Joukkue on valmistautunut huolellisesti kauden kotiavaukseen. Kuva: Jari Mäensivu

VJS – ONS
Naisten Ykkönen
La 20.4. klo 14:00
Myyrmäen Jalkapallostadion