Oskari Blommendahl debyyttikaudelle miesten edustusjoukkueeseen

VJS-kasvatti Oskari ”Blommis” Blommendahl on allekirjoittanut miesten edustusjoukkueeseen kahden vuoden apprentice-sopimuksen, jossa on optio vuodeksi 2026. Viime kaudella P20 SM-sarjassa pelannut Blommendahl pelasi jo viime vuonna aikuisten tasolla VJS:n miesten 2-joukkueessa.

– Odotukseni tulevaan kauteen ovat, että taistelemme noususta. Oma tavoitteeni on, että pysyisin kunnossa ja saisin mahdollisimman paljon peliaikaa, joukkueen juniorikaartiin kuuluva Blommendahl kertoo.

Joukkueesta löytyy myös läheistä sukua, sillä Blommendahl on Lauri Merikosken serkku. Serkuksista nuorempi kuvailee itseään monikäyttöiseksi, nopeaksi ja taitavaksi. Samoilla linjoilla on miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark.

– Oskari on erittäin nopea, erinomaisen vasemman jalan omaava wingback, joka on pelannut aikaisemmin enemmän keskikenttää. Tänä vuonna hän on tullut hyvin sisään uudelle pelipaikalle ja varmasti noilla ominaisuuksilla Oskarilla on hyvä tulevaisuus edessä, kun hän vaan jaksaa tehdä töitä, Ekmark sanoo.

VJS:n huippu-urheiluvaiheen valmennuspäällikkö ja miesten edustusjoukkueen valmentaja Edward Finch keroo, että Blommendahl on ollut jo pitkään osa isompaa kuvaa.

– Blommis on ”late bloomer”, ja hänet on aina huomioitu seuran pitkän aikavälin suunnitelmissa. Hänen polkunsa edustusjoukkueeseen on erinomainen viesti muille nuorille pelaajille siitä, että kärsivällisyys ja kova työ tuottavat tulosta. Olemme varmoja, että hän kasvaa rooliinsa kauden aikana ja osoittaa, miksi pidämme häntä niin korkeassa arvossa, Finch sanoo.