Noora Himberg jatkaa tulevalla kaudella Naisten Edustusjoukkueessa!

Puolustaja Noora Himberg (s. 2003) on solminut tulevalle kaudelle jatkosopimuksen Vantaan Jalkapalloseuran kanssa. Kuluneella kaudella puolustaja pelasi yhdeksässätoista Naisten Kakkosen ottelussa, joista kuudessatoista aloituskokoonpanossa. Maalinteossa Himberg onnistui kahdesti. Lisäksi otteluita kertyi kaksi kappaletta Naisten Suomen Cupissa.

Himberg kuvailee itseään taistelevaksi pelaajaksi.

– Tykkään pelata kovaa ja fyysisesti. Fiilikset sopimuksesta ihan hyvät. Aina kiva olla osa tätä porukkaa! Suurempia tavotteita kaudelle ei oikein ole. Itselle toivon paljon minuutteja ja joukkueelle ehjää sekä tasaista kautta.

Kuva: Jari Mäensivu

Päävalmentaja Aku Jokisella on suuret odotukset Himbergin suhteen tulevalle kaudelle:

– Noora on yksi niitä pelaajia, joilta odotan paljon tällä kaudella. Oma kasvatti, joka on nostanut reippaasti suoritusvarmuuttaan viimeisen puolentoista vuoden aikana. Viime kaudella nousi laitapuolustajan paikalta aiempaa rohkeammin ja oikea-aikaisemmin mukaan hyökkäyksiin ja viimeisteli myös pari maalia. Odotan vahvaa kahteen suuntaan pelaamista laitakaistalla ja lukuisia onnistuneita askelharhautuksia. Jos arjen fokus pysyy oikeissa asioissa, tulee varmasti jatkamaan kehittymistään edelleen myös tällä kaudella.