Kauri Koivunen palaa Vantaalle

Jo U15-U17-ikäluokassa Vantaan Jalkapalloseuran paidassa pelannut Kauri Koivunen palaa Länsi-Vantaan Ylpeyteen.

Koivunen aloitti jalkapallon juniorina Gnistanin riveissä, josta hän siirtyi kausiksi 2020–2022 VJS:ään. Koivunen teki debyyttinsä VJS:n miesten edustusjoukkueessa jo kauden 2022 loppupuolella ennen siirtymistään Gnistaniin, jossa hän pelasi miesten joukkueessa kaudella 2023 Kolmosessa. Samalla kaudella Koivunen pelasi myös NJS:n riveissä miesten Kakkosta.

Koivunen on kirjoittanut kauden 2025 loppuun asti kestävän sopimuksen miesten edustusjoukkueessa. VJS:n yhteisö on jo ennestään Koivuselle tuttu, ja pelaaja odottaa tulevalle kaudelle peleihin paljon katsojia ja kannustusta.

– Joukkue on hyvä ja uskon, että voimme taistella Kakkosen kärkipaikoista, Koivunen sanoo.

Kaudella 2024 Koivunen tavoittelee avainroolia joukkueessa.

– Henkilökohtaisena tavoitteena on pelata ehjä kausi ja saada isoja minuutteja Kakkosessa.

Koivusen rooliin joukkueessa uskoo myös vahvasti miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark.

– Kauri on nopea vasenjalkainen wingback, joka auttaa meitä varmasti hyökkäyspelaamisessa paljon, Ekmark sanoo.

Jo aikaisempina vuosina Koivusen kanssa VJS:ssä työskennellyt miesten edustusjoukkueen valmentaja ja seuran huippu-urheiluvaiheen valmennuspäällikkö Edward Finch on tyytyväinen Koivusen paluusta VJS-paitaan.

– Olen saanut ilokseni työskennellä Kaurin kanssa tiiviisti jo aiemmin kahden kauden ajan ja olen iloinen hänen paluustaan Myyrmäkeen. Olimme pettyneitä, kun hän päätti lähteä seurasta viime vuonna, mutta tuimme hänen päätöstään ja pysyimme tiiviisti yhteydessä koko vuoden ajan. Nyt hyökkäyslupaus tuottaa varmasti tulosta, ja hän on osoittanut rohkaisevia merkkejä puolustuspelinsä kehityksestä, Finch sanoo.

Miesten edustusjoukkueella on uusi Instagram-tili – seuraa joukkuetta täällä