Kuva: Jari Mäensivu

OTTELUENNAKKO: VJS:n kausi huipentuu Lahdessa lauantaina

VJS pelaa Naisten Ykkösen viimeisen ottelun lauantaina 19.10. klo. 14:00 Lahdessa FC Lahden vieraana. Joukkueet ovat kohdanneet kuluneen kauden aikana kahdesti, joista ensimmäisen VJS voitti FC Lahden vieraana 1-2 ja jälkimmäisen FC Lahti voitti 0-3 Myyrmäessä.

VJS:n kausi huipentuu lauantaina pelattavaan kauden viimeiseen otteluun. Ottelu pelataan klo. 14 alkaen Lahdessa, Kisapuiston Stadionilla. VJS pelaa viimeisen ottelunsa paineettomasti, sillä putoaminen tulevalle kaudelle Naisten Kakkoseen on varmistunut. FC Lahti on puolestaan tällä hetkellä pisteen päässä putoamisrajan alapuolella.

VJS:llä on takanaan hyvä kauden viimeinen treeniviikko, jonka VJS ja päävalmentaja Aku Jokinen haluavat päättää ehdottomasti voittoon:

– Lahdella on vielä sauma säilymiseen, niin kaikki paineet on heidän suunnassaan. Lähdetään vikaan peliin vielä hämmentämään putoamiskamppailua ja tavoitteena tietenkin päättää kausi voittoon. Viime viikolla ihan hyvä esitys EBK:ta vastaan, niin tällä viikolla pyritään olemaan taas pikkuisen parempia.

FC LAHTI – VJS
Naisten Ykkönen
19.10. klo. 14:00
Kisapuisto stadion, Lahti