OTTELUENNAKKO: VJS kohtaan kauden viimeisessä kotiottelussa EBK:n – ilmainen sisäänpääsy!

VJS kohtaa lauantaina 12.10. Naisten Ykkösen alemman loppusarjan viimeisessä kotiottelussa tuttuakin tutumman vastustajan, kun EBK saapuu Espoosta Myyrmäkeen. Joukkueiden edelliset kohtaamiset kuluneella kaudella ovat Espoossa päättyneet EBK:n 3-0 voittoon ja Myyrmäessä 1-1 tasatulokseen.

VJS:n putoaminen Naisten Ykkösestä on varmistunut, joten joukkue pelaa kauden viimeiset ottelunsa paineettomasti. Tavoitteena tietysti voittaa, mutta ennen kaikkea pelata laadukasta ja hyvää jalkapalloa. Lauantain vastustaja EBK on vantaalaisille vuosien varrelta tuttu joukkue, joten odotettavissa on varmasti viihdyttävä ottelu. Kauden viimeisen kotiottelun kunniaksi VJS:n otteluun on ilmainen sisäänpääsy! Tervetuloa kannustamaan VJS voittoon vielä viimeisen kerran Myyrmäessä!

VJS:n valmentaja Jupe Isoviita ennakoi lauantain ottelua seuraavasti:

– Vastaan tulee hyvin tuttu joukkue ja odotettavissa tiukka vähämaalinen peli. Kauden viimeinen ottelu kotikatsomon edessä antaa varmasti lisää virtaa joukkueelle. On selvää, että kotikatsomo halutaan palkita vaikean kauden jälkeen kuitenkin voitolla.

VJS – EBK
Naisten Ykkönen
12.10. klo. 16:00
Myyrmäen Jalkapallostadion