OTTELUENNAKKO: Kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussa VJS kohtaa ONS:n

VJS kohtaa kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussa Oulun Nice Soccerin. Ottelu pelataan lauantaina 28.9. Myyrmäen Jalkapallostadionilla klo. 14:00.

VJS kohtaa lauantaina 28.9. kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussa ONS:n. Joukkueiden kohtaamiset kuluneella kaudella ovat olleet tasaisia, ja ottelut ovat ratkenneet aivan ottelun viime minuuteilla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen keväällä Myyrmäessä päättyi oululaisten 2-3 voittoon lisäajan voittomaalilla. Toisessa kohtaamisessa Oulussa jälleen viimeisen varsinaisen peliminuutin maalilla oululaiset onnistuivat kääntämään voiton itselleen.

Kauden kolmannessa ja viimeisessä joukkueiden keskinäisessä kohtaamisessa VJS hakee revanssia ja tahtoo viimein kääntää voiton itselleen:

– Edelliset kohtaamiset ONS:n kanssa ovat olleet värikkäitä pelejä, joissa molemmissa valitettavasti oululaiset ovat iskeneet viime hetken voittomaalin ja meidän pistepotti ei näissä peleissä ole karttunut lainkaan. Toiveissa hyvä futispeli, joka tällä kertaa kääntyisi meille, toteaa päävalmentaja Aku Jokinen.

VJS – ONS
Naisten Ykkönen
28.9. klo. 14:00
Myyrmäen Jalkapallostadion, Vantaa