Kuva: Veera Korjus

OTTELURAPORTTI: Kausi pakettiin tasapelillä TPV:tä vastaan

VJS:n miesten edustusjoukkue päätti sarjakautensa sunnuntaina 22.9. kotona Myyrmäessä, kun vastustajaksi saapui TPV Tampereelta. Salama-alun jälkeen vauhti hiipui ja vieraat pääsivät peliin mukaan. Ottelu päättyi lopulta pistejakoon lopputuloksena 1–1 (1–1). Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Sunnuntaina 22.9. Myyrmäessä pelattiin VJS:n miesten edustusjoukkueen kauden 2024 viimeinen sarjapeli. Länsivantaalaiset saivat vastustajakseen TPV:n Tampereelta, jota vastaan kauden aikaisemmat kohtaamiset olivat päättyneet tasapeliin ja voittoon.

VJS aloitti pelin varsin lupaavasti, kun joukkueen kapteeni Aaro Nyholm siirsi kotijoukkueen 1–0-johtoon jo 3. peliminuutilla. VJS pystyi pyörittämään peliä ensimmäisellä puoliajalla TPV:n päädyssä, mutta lisämaaleja ei syntynyt.

TPV pääsi rankaisemaan isäntiä 27. peliminuutilla, kun Akseli Paavolan laukaus tippui vastustamattomasti VJS-maalivahti Rasmus Koirikiven käsien yli maaliin. Tasalukemat 1–1 kestivät ottelun loppuun asti.

VJS:llä ei ollut ottelussa enää varsinaista panosta, sillä lohkon neljäs sija oli varmistunut jo edellisellä viikolla. TPV sen sijaan nousi yhden pisteen turvin lohkon viidennelle sijalle.

– Ei kai siinä, läpsyttelyä. Alkuun oltiin ihan hyviä. Toisella puoliajalla se meni ihan väkisin vääntämiseksi, ja siitä ei jäänyt kyllä mitään kerrottavaa. Ensimmäiselläkin puoliajalla se oli vähän pyörimistä muodon ulkopuolella ja vaarattomilla alueilla. Toki siinä oli useampi paikka varmasti tehdä itse enemmänkin maaleja ja varmasti se päästetty maali oli turha, mutta toisella puoliajalla olisi ansaittukin päästää maali. Sillä tavalla tällä kertaa, nyt päättyi 1–1 eikä siitä sen kummempaa kannata vetää, VJS:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark kommentoi kauden päätösottelua.

Joukkue kiitti ottelun jälkeen jokaista yleisössä olijaa. Kuva: Veera Korjus

Nyt joukkue siirtyy tauolle ja siirtää sen jälkeen katseen kohti ensi kautta. Aloitamme tulevan kauden tiedottamisen lokakuun aikana.

Joukkue kiittää kaikkia kannattajia ja yhteistyökumppaneita, jotka ovat olleet mukanamme kaudella 2024.

VJS-TPV

Aloituskokoonpano:
98 Koirikivi Rasmus | MV
3 Koponen Tuomas
4 Marin Miro
6 Thurling Benjamin (58′ 17 Merinen Joni)
9 Nyholm Aaro | C
20 Saksinen Olli (58′ 37 Ibekwe Chijioke)
21 Heinonen Juuso (73′ 10 Jurvanen Viljami)
26 Hyvärinen Samu
27 Partanen Akseli
79 Rahja Joose (49′ 7 Nurmi Kevin)
87 Suutari Santeri (49′ 8 Syrjäläinen Matias)

Vaihtopelaajat:
1 Muurinen Teemu | MV
2 Auramo Rasmus
7 Nurmi Kevin 49′
8 Syrjäläinen Matias 49′
10 Jurvanen Viljami 73′
17 Merinen Joni 58′
37 Ibekwe Chijioke 58′