Kuva: Jari Mäensivu

OTTELUENNAKKO: Rikkoutuuko viimein Tammelan kirous? VJS pelaa lauantaina Ilves-Kissojen vieraana

VJS:n miesten edustusjoukkue matkustaa tulevana lauantaina 27.7. Tampereelle, kun joukkue kohtaa Miesten Kakkosen B-lohkon ottelussa Ilves-Kissat. Ottelu alkaa Tammelan stadionilla klo 16.00.

Miesten edustusjoukkueella on jäljellä vielä kaksi runkosarjaottelua, joista molemmat pelataan vieraissa. Niistä ensimmäinen pelataan tulevana lauantaina 27.7. Tampereella Ilves-Kissoja vastaan. Ottelu pelataan Tammelan stadionilla, jossa VJS on joutunut tyytymään aiemmin vain tasapeleihin ja tappioihin.

VJS:n tappioton putki kotona katkesi viime viikonloppuna, kun HJS sai kairattua itselleen Myyrmäestä 0–1-voiton. Ilves-Kissojen heinäkuu on ollut jokseenkin mollivoittoista, sillä edellisestä neljästä ottelusta joukkueella on kasassa yksi piste.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin Myyrmäessä toukokuussa, joka päättyi ehkä vähän yllättäen maalittomaan tasapeliin. VJS on tällä hetkellä jo varmistanut paikkansa yläloppusarjassa ja on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä, Ilves-Kissat 10. sijalla.

– Tottakai erinomaisilla fiiliksillä kohti lauantain peliä. Tarvitsemme pisteitä ja toivottavasti tullaan ne myös ottamaan, VJS:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark sanoo.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Myyrmäessä 0-0-tasapeliin. Kuva: Jari Mäensivu

Ekmark toivoo, että edellisen viikonlopun tiukasta tappiosta HJS:ää vastaan on opittu seuraavaan tärkeään otteluun.

– Ilves-Kissat varmaan joutuu todennäköisesti puolustamaan syvältä ja varmaan meille voi tulla samantyyppisiä ongelmia mitä HJS:ää vastaan. Katsotaan, miten olemme oppineet ratkomaan niitä vai olemmeko oppineet. Ilves-Kissoista ei aina tiedä, mitä sieltä tulee, mutta koitetaan varautua kaikkeen. Odottavaisin mielin, Ekmark kommentoi.

Ilves-Kissat – VJS
Miesten Kakkonen
La 27.7.
Klo 16.00
Tammelan stadion, Tampere