Kuva: Jari Mäensivu

OTTELURAPORTTI: VJS taistelee kolmen maalin tappioasemasta tasapeliin

Lauantaina 18.5. Myyrmäessä pelattiin varsin tapahtumarikas Naisten Ykkösen ottelu VJS vastaan Ilves/2. Ottelussa nähtiin peräti kahdeksan maalia, kun lopputulokseksi kirjattiin 4-4 tasatulos. Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Kotijoukkue aloitti aurinkoisella Myyrmäen Jalkapallostadionilla kotiottelun vauhdikkaasti ja hyvällä energialla. Kotijoukkue siirtyikin 26. minuutilla johtoasemaan Emilia Rautasolan maalilla. Tosin johtoasemassa VJS ehti pelata vain viisi minuuttia, kun Ilves/2:n Tessa Perttula tasoitti ottelun 1-1. Ensimmäisellä puoliajalla Ilves/2 siirtyi johtoasemaan, kun Perttula osui toistamiseen 40. minuutilla.

Toista puoliaikaa ehdittiin pelata kymmenen minuuttia, kun Ilves/2 vankisti johtoasemaansa Pipsa Saarilahden maalilla. Vielä 65. minuutilla Ilves/2:n hyökkäyksen seurauksena pallo päätyi maaliin VJS:n oman pelaajan kautta ja tilanne 1-4. Vaihdosta sisään tullut Noora Siidorov pääsi kuitenkin laukomaan pallon varmasti maaliin 68. minuutilla sekä vain kaksi minuuttia edellisestä osumasta Siidorov kaventaa pelin 3-4. Kotijoukkue taistelee viimeisille minuuteille saakka hakien tasoitusosumaa, jonka lopulta Erica Kivinen viimeistelee suoraan kulmapotkusta 88. minuutilla ja tasoittaa ottelun lopputulokseksi 4-4.

Päävalmentaja Aku Jokinen näkee lauantain ottelussa paljon hyvää, sekä edelleen parannettavia asioita:

– Oli taas tasainen ja tapahtumarikas ottelu. Saatiin hyvä startti peliin ja päästiin johtoon ekalla puoliajalla, mutta sen jälkeen taas oma pelaaminen joksikin aikaa hajosi ja päästettiin luvattoman helppoja maaleja useampi. Edelleen tasaisuus pelien sisällä puuttuu ja tehdään peleistä itsellemme sitä kautta vaikeampia kuin olisi tarpeen. Hieno comeback tietysti kolmen maalin takaa tasoihin. Siihen olen tyytyväinen, että pystyttiin viimeistelemään selvästi aiempaa tehokkaammin.